Dana Budeanu dă verdictul: „Numai amețitele nu gătesc de Paște. Femeile adevărate o ard Sanda Marin!” 

De Simona Tudorache, pe

Dana Budeanu le admiră pe femeile care sunt doamne în societate și gospodine în bucătărie, dar are câteva cuvinte tăioase pentru celelalte. Ba mai mult, pe cele care fac din gătit o artă, creatoarea de modă le aseamănă cu Sanda Marin, celebra autoare de cărți culinare.

Face ce face și reușește să liniștească spiritele doar cu o replică. Dana Budeanu are, acum, convingerea că cele care aleg să nu intre în bucătărie acum, în apropierea Paștelui, sunt niște amețite.

Dana Budeanu, replică usturătoare pentru cele certate cu gătitul

„Numai amețitele nu gătesc de Paște. Femeile adevărate o ard Sanda Marin”, a scris creatoarea pe o rețea de socializare.

“Tu ești fătălăul care merge pe balcon să-i spargă nucile pentru cozonac”

Obișnuită să ia atitudine ori de câte ori e cazul, în pandemie, Dana Budeanu i-a criticat pe bărbații care își ajută partenerele înaintea Sărbătorilor Pascale și vopsesc ouă pentru Paște sau se ocupă de nuca pentru cozonac.

„Nu există instinct masculin care se trezește de dimineață, pune oala la fiert cu oțet, aruncă vopseaua și scoate ouăle cu lingura.

Nu, tu ești femeie. Te trezești dimineața cu cealaltă femeie și vopsiți ouă împreună. „Nu, că ea și-a dorit mult de tot”. Normal, ea își dorește orice. Tu ești fătălăul fătălăilor care merge pe balcon să-i spargă nucile pentru cozonac. Pentru ce este criza asta de Paște? De când se mănâncă și sarmale de Paște? De Paște se mănâncă miel. Plecați de nebune peste tot să cumpărați. Nu vă e rușine? Că e ditai lista la restaurante cu meniul de Paște”, a mai spus ea.

Citeşte și: Dana Budeanu, mesaj emoționant în ziua în care gemenele sale împlinesc 18 ani: „Le-am arătat că iubirea-i tot”

„Femeia este cea mai periculoasă specie de pe Terra”

Dana Budeanu are convingerea că bărbații au ajuns să facă multe compromisuri pentru femeile din viața lor, asta în timp ce ele își pierd vremea cu Brad Pitt.

„Voi aţi văzut, mă, copiii acuma nu mai vor decât cu tații? Să fie îmbrăcați de tați, să facă brăduțul cu tata, să meargă la patinoar cu tata, să meargă la țăndărică cu tata. Deci ăștia sunt salahori și ele se uită la Brad Pitt”, spunea Dana Budeanu, în emisiunea Sinteza zilei, la Antena 3 CNN.

Citeşte și: Dana Budeanu, atac la adresa Ozanei Barabancea: „E un dezastru”

‘E cel mai mare coșmar”

Creatoarea de modă îi compătimește pe bărbații care nu se mai relaxează acasă cu un pahar de vin după o zi istovitoare pentru că îngroașă cozile la supermarket în timp ce jonglează cu mai multe liste.

„Fiți atenți! Femeia este cea mai periculoasă specie de pe Terra. Femeile sunt periculoase! Dacă vă antrenați, nu aveți cum să învingeți această perversitate a femeii. Nu aveți cum. Singura soluție este să spui NU la tot. De ce? Ca ea să ajungă să te considere un imbecil, că nu eşti în stare, nimic, înțelegi? Pentru că atunci nu te mai solicită la nimic”, adaugă Budeanu.

În opinia ei, bărbații nu mai dețin de ceva vreme controlul, ci sunt controlați. „Sunt bărbați liniștiți care cred că ei sunt în control. Nici cei mai șmecheri bărbați nu sunt în control. Pentru că fiecare bărbat are o slăbiciune pentru femeie. Te rog să te duci la supermarket la ora 17:30. Sunt numai bărbați, de ce? Unde te duci când ieși de la birou? La supermarket că ai de luat. Ea nu se oprește că e obosită, se duce el. Şi îi vezi acolo cum se uită în telefon dacă a luat aia şi aia. 

Poate vrei şi tu să ajungi acasă. Poate vrei şi tu un pahar de vin sau ceva, să zaci? Poate nu știu, lucrezi undeva de ți-e greu? Sau poate doar ești bărbat și simți asta. Nu mai există viața aia.  E cel mai mare coșmar”, mai spune ea.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter