Ce înjurătură le-a adresat Blaze „Faimoșilor” de la Survivor România. De acolo a pornit scandalul

De Unica.ro, pe

În ediția de aseară, de la Survivor România 2022, spiritele s-au încins. În cadrul unei probe de forță, pe care „Războinicii” au câștigat-o în cele din urmă, tensiunea dintre concurenți a ajuns la cote maxime.

Astfel, imediat după ce proba a luat sfârșit, cuprins de bucurie, Blaze le-a adresat o înjurătură „Faimoșilor”. Cuvintele au fost îndreptate în primă fază către TJ Miles, iar ulterior către întreaga sa echipă.

Conform cancan.ro, Blaze ar fi spus inițial ”F**k you, TJ!”, iar mai apoi i-ar fi înjurat pe toți „Faimoșii”. Auzind ceea ce a putut să spună concurentul din gașca „Războinicilor”, „Faimosul” Cătălin Zmărăndescu, luptător profesionist și maestru în arte marțiale, a vrut să-i dea o lecție colegului său, însă Roxana Ciuhulescu s-a băgat imediat între ei, pentru a calma spiritele. ”Cred că îl omorai dacă te duceai în el”, i-a spus Roxana Ciuhulescu colegului ei de echipă, Cătălin.

Ulterior conflictului, cele două echipe au căzut la pace, însă comentariile concurenților au continuat. ”Nu au bun simț și respect. Nu merită! Lasă-i în pace, Cătă”, a spus Robert Niță.

Citește și – Survivor 2022: Prima eliminare din echipa Faimoșilor

Citește și – Andreea Bălan este pregătită să iubească din nou. Ce a declarat solista

Citește și – Amalia Năstase e din nou la dietă: „Am pus 15 kg înapoi din cele 30 pierdute acum trei ani”

Citește și – Laurențiu Reghecampf s-a logodit cu iubita? „Este un inel scump”

Citește și – Cum a rezolvat Elena Lasconi problema facturilor mari la gaze și curent în Câmpulung Muscel

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2022, i-a atenționat pe concurenți, cu ocazia acestui conflict, că violența fizică și verbală nu au ce căuta în cadrul show-ului, avertizându-i totodată că astfel de situații nu vor mai fi tolerate pe viitor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter