Ce i-au făcut Războinicii lui Relu Pănescu, după ce l-au trimis pe Insula Exilului

De Unica.ro, pe

Survivor România 2022 are o nouă regulă. Începând din 20 februarie, în fiecare săptămână, un Faimos și un Războinic vor fi trimiși pe Insula Exilului. Aceștia vor fi nominalizați de coechipierul care a reușit cel mai bun timp pe traseu. În prima ediție de acest tip, Natalia Duminică, din echipa roșie, l-a trimis pe CRBL în exil, iar Ștefania Ștefan pe Relu Păunescu.

„Un Faimos și un Războinic vor sta împreună pe Insula Exilului. Cei doi nu vor avea mâncare decât în situația în care triburile decid să împartă. Cei doi nu vor participa la jocurile rămase”, a fost anunțul gazdei emisiunii, Daniel Pavel.

Ce i-au făcut Războinicii lui Relu Pănescu, după ce l-au trimis pe Insula Exilului

Natalia Duminică a fost certată de ceilalți Faimoși pentru alegerea făcută. CRBL este considerat un concurent puternic, care aduce puncte echipei, decizia Nataliei fiind nejustificată.

În cealaltă echipă, Relu Pănescu a intrat în conflict cu mai mulți Războinici. Bărbatul a spus că s-a săturat să fie privit ca și cum ar avea un handicap din cauza vârstei. De altfel, acesta a adus foarte multe puncte în competiție, nemulțumirea sa fiind justificată.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

S-a aflat secretul! Una dintre concurentele de la „Survivor” a participat în trecut la emisiunea „Burlacul” – despre cine este vorba

Elena Chiriac, atacată de Xonia. Sportiva a nominalizat-o pe solistă pentru eliminarea de la Survivor România 2022

Ce înjurătură le-a adresat Blaze „Faimoșilor” de la Survivor România. De acolo a pornit scandalul

Imaginile din promo-ul pentru ediția de luni arată că Războinicii au ales să nu-i ofere mâncare lui Relu Pănescu, lăsându-l pe Insula Exilului fără nicio resursă. „Nici măcar un cocos”, spune Relu Pănescu, în timp ce Cătălin Zmărăndescu le arată obrazul. Este fără precedent în istoria show-ului ca mai mulți concurenți din echipă să-și lase colegul să moară de foame.

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Războinici, vom afla în ediția din această seară, în care se va desfășura și jocul pentru imunitate. Spiritele se încing foarte mult, show-ul atrăgând telespectatorii din nou în fața micilor ecrane, după ce, în ultima perioadă, aceștia din urmă își pierduseră interesul.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter