Ce i-a spus Carmen Grebenișan lui Ionuț Iftimoaie înainte ca acesta să părăsească Survivor: „Sper să ne învățăm fiecare lecțiile” / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 19 aprilie 2023, 11:26

Ionuț Iftimoaie a părăsit Survivor România, fără să fie eliminat. Fostul sportiv a uimit întreaga lume când a revenit în țară cu același avion în care s-a aflat și Kamara. Înainte de a pleca din jungla dominicană, Carmen Grebenișan a ținut să îi spună câteva cuvinte colegului ei.

În ediția de luni a emisiunii Survivor România 2023, Daniel Pavel a anunțat că Ionuț Iftimoaie va părăsi competiția. Auzindu-și numele, Faimosul s-a emoționat și a ținut un discurs cu lacrimi în ochi.

Carmen Grebenișan, mesaj pentru Ionuț Iftimoaie

Ionuț Iftimoaie a fost nevoit să plece din Republica Dominicană pentru a-și rezolva niște probleme familiale, notează Cancan. Acesta a revenit în țară odată cu Kamara, fiind surprins de jurnaliști pe aeroport, înainte ca plecarea lui din competiție să fie anunțată.

Înainte ca kickboxerul să părăsească consiliul și implicit și Republica Dominicană, Carmen Grebenișan a vrut să îi spună câteva cuvinte colegului ei de trib.

„O să fie bine acasă. Sper să ne învățăm fiecare lecțiile”, i-a spus Carmen lui Iftimoaie.

„Sigur că da”, a venit rapid răspunsul fostului luptător.

Și Ștefania Stănilă a ținut să îi transmită ceva înainte ca Ionuț Iftimoaie să părăsească competiția: „Continuă să crezi în tine”.

Citește și: Ce relație are Carmen Grebenișan, de la Survivor România, cu soacra ei: “Nici nu mă așteptam la așa ceva vreodată” / Exclusiv

Citește și: Alina Ceușan o susține pe Carmen Grebenișan la Survivor România, după ce a fost propusă spre eliminare: ”E cea mai puternică” / Exclusiv

Ionuț Iftimoaie, după ce s-a anunțat că părăsește Survivor România

După ce Daniel Pavel a anunțat că Ionuț Iftimoaie va părăsi competiția, fostul luptător a ținut un scurt discurs în care le-a cerut scuze celor cărora le-a greșit și a spus că va pleca din Republica Dominicană doar cu amintirile bune.

„Poate că sunt multe de spus. Consider că am greșit și eu, la rândul meu, față de destul de mulți. Să zicem că ăsta e jocul și te duc lucrurile într-o anumită direcție. Dacă ar fi să extrag din experiența asta, la părți bune aș pune să prețuim tot ce avem acasă, tot ce am câștigat deja. E singurul lucru cert. Oamenii pe care îi ai lângă tine merită mai multă atenție, să alergăm mai puțin după lucrurile materiale. Nu avem nevoie de atât de multe lucruri decât ne imaginăm”, a afirmat Ionuț Iftimoaie.

„Ca și concluzie strict personală, e că e imposibil și total greșit dacă încerci să îi mulțumești pe oameni. Reușești să îi mulțumești pe unii, dar îi superi pe alții. E important să crezi, să ai tăria de a fi convins că atunci când ai luat o decizie e cea mai bună, ținând cont de condițiile din momentul respectiv. Față de toți cei care am greșit, vreau să îmi cer scuze. Vă spun cu mâna pe suflet că vreau să plec din Survivor și să iau cu mine doar amintirile plăcute, tot ce s-a întâmplat bine și bun. Plec de aici mult mai bogat decât eram când am intrat în prima zi”, a concluzionat fostul kickboxer.

Citește și: Alina Ceușan, mesaj emoționant pentru Carmen Grebenișan. Cine este concurentul eliminat de la Survivor România: „Îmi este foarte greu”

Citește și: Ce buget alocă lunar Carmen Grebenișan pentru cheltuielile fixe: “Mi-a luat de pe cap o mare parte din anxietate”/ Exclusiv

Carmen Grebenișan, din nou în cursa pentru eliminare

După ce săptămâna trecută a fost propusă spre eliminare împreună cu Kamara, săptămâna aceasta, Carmen Grebenișan a intrat din nou în cursa pentru eliminare. De data aceasta, influencerița se luptă cu Alin Chirilă.

Prietena lui Carmen, Alina Ceușan, a postat un mesaj pe contul de Instagram al blondei care se află la Survivor, rugându-i pe susținătorii acesteia să o voteze pentru a putea rămâne în concurs.

„O nouă nominalizare pentru Carmen. Știm, așa e jocul. Rândul trecut când a fost nominalizată, Războinicii au spus că vor folosi această tactică de câte ori vor dori să scoată pe cineva din competiție: ei au spus că cine intră la vot odată cu Carmen nu are nicio șansă”, a scris Alina Ceușan pe contul lui Carmen Grebenișan.

„Carmen e toată un suflet, iar când a plecat chiar ne gândeam ce tipuri de strategii se vor folosi, însă aceasta nu ne-a trecut prin cap. Cumva… noi nu reușim să vedem sportivitatea din spatele acestei strategii. O înțelegem… doar că ni se pare cam mult. Deși e un vot strategic, să îl folosești astfel, în mod repetat? Cu siguranță că și Carmen înțelege motivația, dar din punct de vedere psihic, nominalizările sunt grele. Ne pare rău că Războinicii folosesc această tactică”, a precizat influencerița.

„De aceea, noi vă rugăm să o susținem din nou pe Carmen, pentru cum este ea, pentru cum se poartă ea acolo. Pentru omul Carmen, nu pentru strategiile din spate”, a încheiat Alina Ceușan mesajul, sperând că prietena ei va fi don nou salvată de la eliminare.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Carmen Grebenișan la Survivor România

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter