Ce meserie a avut Paula Chirilă înainte să devină actriță. „Nu a fost deloc ușor!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 24 noiembrie 2021, 12:31

O știm cu toții pe Paula Chirlă din aparițiile televizate spumoase care ne binedispun de fiecare dată. Dar v-ați întrebat vreodată cu ce s-a ocupat ea înainte de a deveni actriță? Ei bine, Paula a fost timp de câțiva ani asistent medical și a povestit recent despre  această experiență. Îndrăgita actriță spune că pe când era la facultate, lucra zilnic în spitale, iar toată aceas perioadă a fost pentru ea o adevărată provocare.

„Au fost 4 ani de facultate în care eu eram ziua la facultate, zi lumină. Și noaptea eram la spital, și apoi iarăși. De la 7 mergeam la facultate, spălam pe jos în sala de mișcare. De la 9 începeam cursurile și terminam seara și mă duceam la spital. Nu a fost deloc ușor. Acum privesc în urmă, așa, cu îngăduință, dar atunci a fost o perioadă foarte grea. Însă atunci fiind foarte tânără, am putut să duc chestia asta. Acum nu știu cum aș mai duce-o. Probabil cu ambiția care mă caracterizează și la cât de încăpățânată sunt și ambițioasă, aș duce-o până la capăt dar cu eforturi mari”, a declarant Paula Chirilă, într-un interviu acordat publicației ciao.ro.

Citeşte şi: Paula Chirilă a spus ce diagnostic a primit după ce a fost preluată de ambulanță din platoul unei emisiuni TV

Citeşte şi: Ce se întâmplă cu Celine Dion. Artista a primit un diagnostic crunt. „Nu se poate deplasa”

Citeşte şi: Meghan Markle, criticată de tatăl său după apariția în „The Ellen DeGeneres Show”

Citeşte şi: Chrissy Teigen, soția lui John Legend, și-a făcut transplant de sprâncene

Vedeta și-a amintit apoi de câteva momente foarte delicate din acele vremuri, clipe dureroase pe care nu le  va uita niciodată.

“Au fost câteva momente foarte grele în care  efectiv au murit oameni în mâinile mele și nu am să uit asta nicio secundă cât o să trăiesc, nu am să uit să văd cum tineri mureau absolut fără să le mai putem face nimic, nici eu, nici medicul de garda, pur și simplu cedau. A fost cumplit pentru că eu eram la urgențe medicale, chiar unde erau urgențele”, a adăugat Paula.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter