Ce a făcut Zanni cu banii câștigați la „Survivor România 2021”: „Este oficial! Vă mulțumesc!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 10 septembrie 2021, 12:18

Zanni (23 de ani), câștigătorul “Survivor România 2021”, a dezvăluit ce a făcut cu cei 50.000 de euro câștigați după participarea la competiția sportivă televizată.

Fostul Faimos din show a reușit să-și îndeplinească un vis, achiziționânu-și prima lui casă cu banii câștigați de la “Survivor România”.

Citeşte şi: Cove a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la „Vorbește lumea”

Citeşte şi: Elena Lasconi, apostrofată de locuitorii din Câmpulung pentru că se reîntoarce pe micile ecrane

Citeşte şi: Raluca Bădulescu:”Mănânc orice! Nu țin regim”. Cum de nu se îngrașă niciun gram deși nu-și refuză nicio poftă

Citeşte şi: Adela Popescu are COVID-19. Cum se simte actrița

Tânărul și-a luat o locuință cu două camera în București și a împărtășit fanilor imagini din casa sa.

„Este oficial! Mi-am cumpărat apartamentul, aceasta este cheia. Pot să zic că am găsit cheia… pentru cei care au grăit contrariul despre mine și nu au crezut în momentul acesta… Vă mulțumesc și celor care au fost lângă mine și m-ați susținut, pentru că ați contribuit la treaba asta! Sigur că și fără voi reușeam, la 70-80 de ani, dar cu ajutorul vostru am reușit la 23 de ani. Vă mulțumesc, vă sunt recunoscător!”, a transmis Zanni într-un clip video pe pagina sa de Instagram.

Zanni și povestea lui impresionantă de viață

În urmă cu câteva luni, Zanni a vorbit în cadrul emsiunii “Teo Show” despre relația cu mama lui adoptivă și despre problemele din copilărie.

„E mă certam foarte rău cu ea (n.r. – mama vitregă). De la o vârstă încolo eu am început să fiu foarte rebel, de pe la 10-11 ani. Din punctul de vedere de acum, văd că ea cumva nu avea cum să dezvolte sentimente pentru fiecare în parte, că eram 7 copii acolo, în casă. Așa că a trebuit să fie mai strictă cu noi, a trebuit să fie mai severă, mai drastică și lua decizii fără să gândească prea mult sau să simtă. Eu, când am ajuns acolo, a fost o competiție între toți din casa aia, mai ales între mine și fratele meu de care am spus că și-a luat viața acum câteva luni. Între mine și el era o competiție foarte mare. Care era cel mai iubit de mama, care făcea mai multă curățenie, cam astea erau chestiile pe care le făceam pentru ea. Ne punea să facem curățenie și care făcea mai multă curățenie, avea mai multă voie la calculator”, i-a spus Zanni lui Teo Trandafir.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter