Câți bani a investit Otilia Bilionera în intervenții estetice

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 27 mai 2022, 17:15

Invitată în emisiunea „La Măruță”, Otilia a acceptat provocarea sosurilor iuți. Solista a trebuit să răspundă mai multor întrebări, ulterior având alegerea de a dezvălui întrebarea sau de a mânca o rondea de cașcaval acoperită cu sos iute.

Câți bani a investit Otilia Bilionera în intervenții estetice

Una dintre întrebări a fost cât a investit până la acest moment în operații/intervenții estetice.

„Implanturi, 3.000 de euro, în Turcia. Anual îmi fac două mezoterapii, 300 de euro e una, și un botox pe frunte și la ochi, în jur de 300-400 de euro. De patru ani fac. Buzele mele sunt naturale. Atât”, a declarat Otilia.

Potrivit acestor declarații, artista ar fi cheltuit în jur de 7.000 de euro pe intervențiile sale estetice. Cu toate acestea, potrivit Click!, înaintea participării în show-ul Survivor, Otilia a optat pentru alte trei intervenții estetice pe care a uitat să le menționeze.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Otilia Bilionera, probleme de sănătate după „Survivor România” 2022

Otilia Bilionera și iubitul arab s-au despărțit. Care a fost motivul

Și anume micropigmentarea buzelor (2.100 euro), sprâncenelor (1.800 euro) și a pleoapelor (2.100). Așadar, la cei 7.000 s-au mai adăugat alți 6.000, totalul fiind de 13.000.

Mezoterapia este un tratament minim-invaziv prin care se injectează diferite substanțe hrănitoare (ex.: acid hialuronic, vitamine, enzime, hormoni, minerale și antioxidanți) în piele. Procedura hidratează, estompează ridurile, petele pigmentare și cicatricile și are un efect de lifting prin stimularea formării de noi celule și a sintezei de colagen și elastină.

Cea mai recentă lansare a artistei este „Nights In Marrakesh”, o piesă specială pentru ea. Învăluită în mister și plină de senzualitate, apariția Otiliei din videoclipul melodiei este una spectaculoasă.

„«Nights In Marrakesh» este o piesă specială pentru mine, o piesă pe care mi-am dorit-o încă de când am început colaborarea cu Roton. Inițial, era compusă pentru altcineva și sunt de părere că, atunci când îți dorești ceva cu adevărat, Universul ți-l va oferi. Sper din suflet ca această piesă să fie pe placul tuturor fanilor mei și să îi surprind. Let’s experience Marrakesh together!”, a declarat Otilia, pentru Roton Music.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter