Câte kilograme a slăbit Vica Blochina la Survivor România: „Eu nu sunt rea la foame” / VIDEO

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 10 februarie 2023, 22:44

Vica Blochina a stat o lună în jungla dominicană, cât timp s-a aflat în competiția Survivor România. Iar la întoarcerea în țară a observat că are câteva kilograme în minus.

Fosta balerină s-a descurcat de minune pe traseele de la Survivor, însă, la un moment dat, și-a dorit să revină acasă. A fost nominalizată de colegi și a fost și eliminată.

Câte kilograme a slăbit Vica Blochina la Survivor România

După ce a revenit în România, Vica a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, de pe Pro TV, iar fanii au putut să vadă schimbările prin care a trecut fosta balerină.

În prima săptămână în Republica Dominicană, Vica Blochina s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate. Soarele arzător și temperaturile ridicate i-au afectat chipul. Tenul vedetei s-a umflat și înroșit, aceasta arătând complet diferit față de ziua în care a intrat în competiție.

La Survivor România concurenții se confruntă și cu foamea. Primesc mâncare doar dacă câștigă proba, în rest se hrănesc doar cu cocos.

„Cu mâncarea… Dacă nu câștigi mâncarea, nu ți se dă mâncare. Patru zile consecutive am stat și am mâncat doar cocos, fără orez fără nimic. Eu mâncam 2-3 bucăți de cocos și nu mai puteam. Eu nu sunt rea de foame. Eu sunt rea la altele. Aia era bine, că mai slăbesc și eu, că și aveam de unde”, a povestit Vica în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și: Se schimbă regulile la Survivor România 2023. Anunțul făcut de Daniel Pavel a luat prin surprindere concurenții / Video

Citește și: Jorge, primul interviu după ce a părăsit Survivor 2023: „Aveam o oarecare pică pe Remus”. Faimosul spune ce nu s-a văzut la TV / Exclusiv

Citește și: Andrei Neagu din echipa Războinicilor a fost eliminat de la Survivor România: „Nu vreau tristețe pe fața nimănui” / Video

Citește și: Cu câți bani a plecat acasă Vica Blochina, după eliminarea de la Survivor România 2023

Cum a reacționat fiul Vicăi la revenirea din competiție

Deși inițial nu a vrut ca mama sa să plece la Survivor, fiul Vicăi, Edan, s-a arătat foarte mândru de mama lui când aceasta a revenit în țară.

„ Zero șanse am avut. Toată lumea râdea. Prietenii mei știu că sunt nebună. Când i-am spus lui Edan prima oară că vreau să plec la Survivor, el mă știe cum sunt, și mi-a spus: mami te rog frumos, nu te duci. Te rog să nu te duci. Survivor nu este pentru tine. Mi-a spus, mami te rog frumos, ai 47 de ani, unde te duci tu acolo? Te rog să nu porți costum de baie. Era supărat pe mine când am plecat, dar am respectat regulile”, a povestit Vica Blochina.

Însă, la întoarcerea de la Survivor, fosta balerină a spus că fiul ei și al lui Victor Pițurcă s-a arătat mândru de realizările mamei sale.

„M-a felicitat și mi-a spus: nu-mi vine să cred că ai putut să faci atâtea probe. Ai fost cam înceată, dar ai fost bună la final. Pentru mine ăsta a fost cel mai important lucru”, a precizat Vica Blochina.

Vica Blochina a vorbit și despre condițiile din junglă și a dezvăluit că nu au primit produse pentru igienă personală, în Republica Dominicană.

„Noi nu am primit produse de igienă. Am avut o lamă de ras, ni s-a dat după o săptămână. Nu am avut nici perie de păr, nimic. Lama trebuia s-o primim, că eram în costum de baie. Ni s-a dat o lamă cu chiu, cu vai. Bubele astea la gură pe care le-am avut mi-au ieșit de scârbă și de silă, pentru că nu am putut să mă adaptez că trebuie să merg la wc. Când trebuia să merg în junglă și mă gândeam că alți colegi au fost acolo și și-au făcut nevoile, mi se părea atât de scârbos… Nu pot explica! Când mă trezeam, nu știam ce să fac ca să nu mă duc la wc. Era ceva îngrozitor.

Asta a fost super, super greu. Încercam să mă inhib, să nu mă duc la wc. Pentru o femeie, să nu aibă crema ei, să nu aibă șampon, balsam, o perie… E greu. Cu mâncarea nu mi-a fost greu, sunt obișnuită cu tot felul de detoxifieri. Nici cu dormitul pe jos nu a fost așa o mare problemă…2 săptămâni mi-au amorțit mâinile și picioarele, până s-a obișnuit corpul, apoi a fost foarte ok. În afara faptului că toți cei care dormeau pe spate, sforăiau, a fost o caterincă maximă. Asta cu igiena, pentru o femeie ca mine, care are tot ce-i trebuie și trăiești în condiții wow, pe bune, eu chiar trăiesc în condiții de lux, a fost greu. În prima săptămână, eu plângeam noapte de noapte, nu voiam să mă vadă colegii”, a povestit Vica pentru Fanatik.ro.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Vica Blochina la Survivor România.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter