Cătălin Zmărăndescu, replici dure legate de orientarea sexuală a lui Emil Rengle

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 02 februarie 2022, 14:55

Cătălin Zmărăndescu și Emil Rengle au fost protagoniștii unui scandal controversat în cel mai recent episod al show-ului Survivor 2022. Fostul luptător de MMA și coregraful și-au adus acuze la finalul unei probe, iar Zmărăndescu a avut câteva replici cu privire la orientarea sexuală a lui Rengle.

Emil Rengle a dezvăluit, în urmă cu câteva săptămâni în cadrul podcastului lui Damian Drăghici că este bisexual: Adevărul e că toți suntem frați și surori, că toți suntem unul și același și că toți putem să fim ce vrem să fim. Am fost și cu femei, și cu bărbați, nu aș schimba asta – spunea Rengle la momentul respectiv.

Acum, furios peste măsură pentru că Rengle l-ar fi acuzat că nu joacă “fairplay”, Cătălin Zmărăndescu i-a dat câteva replici dure cu tentă sexuală.

Câte puncte ai făcut stând și luptând cu cracii în sus, ca o femeie? Câte? Să aud! A, nu ai făcut. Păi, aici trebuie să tragem toți, nu doar unii. Nu ne putem culca pe o ureche că luptă și câștigă unul – i-a spus fostul sportiv în cadrul emisiunii.

Citeşte şi: Oana Zăvoronau le ia peste picior pe Adelina Pestrițu și pe Oana Roman. Ce a postat despre ele în mediul online

Citeşte şi: Anamaria Prodan, secretul unei siluete perfecte la aproape 50 de ani

Citeşte şi: Ce se află acum în locul în care a murit Răzvan Ciobanu

Citeşte şi: Trucul Monicăi Anghel pentru un ten impecabil la 50 de ani

Emil Rengle s-a simțit jignit și a spus că îi este rușine că face parte din echipa Faimoșilor:

Îmi este rușine că fac parte din această echipă, în care există oameni care încurajează astfel de comportamente, inclusiv printre feministele din grup. Ar trebui să înveți să ai respect!

Zmărăndescu a continuat apoi seria jignirilor:

Respect? Nu te mai respect deloc de acum încolo. Ești un om cu două fețe! Când a plecat Roxana, ai venit la mine și m-ai pupat, mi-ai zis că mă vorbea pe la spate! Când o să fii tu fairplay, o să fiu eu înger.

Finalul certei a culminat cu o serie de injurii.

„Nu cred că eu am venit să te pup pe tine, ci tu ai venit să mă pupi pe mine – i-a transmis Rengle lui Zmărăndescu, la care acesta a replicat dur: Nu am cum să te pup eu pe tine, mie îmi plac femeile”.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter