Cât a costat nunta lui Gheorghe Gheorghiu. „Totul a fost ca în vis”

De Unica.ro, pe

Gheorghe Gheorghiu (67 de ani) și iubita lui, Gabriela Băncescu (52 de ani), s-au căsătorit duminică, 14 noiembrie 2021, în New York, Statele Unite ale Americii. Nașii lor de cununie sunt Maria Dragomiroiu și soțul ei, Alexandru (Bebe) Mihu.

Cât a costat nunta lui Gheorghe Gheorghiu. „Totul a fost ca în vis”

Solistul și Gabriela s-au logodit în decembrie 2020. Perechea se cunoaște încă din copilărie, cu toate că între ei există o diferență de nu mai puțin de 15 ani. În prezent, Gabriela deține un restaurant în orașul New York. Nunta cuplului a avut în localul deținut de Gabriela.

Cununia religioasă, care a avut loc la Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel din New York, a fost urmată de petrecerea a cărei atmosferă a fost întreținută de artista Angela Rusu (47 de ani).

„Gabriela a ales să nu poartă o rochie de mireasă, așa cum tradițional se face în asemenea ocazii. A fost alegerea ei, iar eu am respectat-o. De fapt, la vârsta noastră, nu va fi chiar o nuntă tradițională, dintre acelea cu volănașe și tot felul de teme, dar va fi o nuntă mare”, declara solistul cu câteva luni înaintea nunții.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Camelia Mitoșeru, despre internarea în spital: „Am văzut moartea cu ochii!”

Alexandru Arșinel, noi detalii despre starea de sănătate: „Nu mă simt în stare de normalitate”

Cum se înțelege soția lui Gabriel Cotabiță cu fiicele solistului din primul mariaj

Potrivit Playtech, cuplul ar fi primit în jurul a 200 de mii de dolari ca dar de nuntă. Aproape jumătate din această sumă a fost, însă, investită de pereche în nuntă. „Nu am mai văzut așa ceva, deși am participat la destule nunți în viața mea. Totul a fost ca în vis”, a declarat un invitat pentru Impact.

„Sala, imensă, cu trei sau patru încăperi pentru socializare, ornamentele florale, atmosfera, biserica. Despre meniu, ce să mai vorbesc. Au fost surprize gastronomice după surprize gastronomice. Iar servirea a fost ieșită din comun. Nici nu știu să vă explic cum s-a făcut servirea mesenilor. Parcă era o bandă tehnologizată”, a continuat.

„Nu pot să vă spun cât au câștigat după nuntă. Însă, cred că doar închirierea sălii i-a costat 20.000 de dolari. Apoi, mâncarea și băutura, care au fost din belșug, s-au ridicat și astea la peste 20.000 de dolari. Nu mai vorbesc de ornamentele florale sau mai știu eu ce comenzi speciale au mai fost. A fost o nuntă aparte, fiindcă mirii au ținut morțiș ca lumea să se simtă foarte bine, nu bine”, a completat.

„Sigur, pentru mulți de acolo a contact atmosfera, faptul că s-au simțit ca-n paradis și e posibil să fi băgat mâna mai adânc în buzunare. Ce știu e că la finele nunții toată lumea avea un singur cuvânt pe buze: minunat. Iar nașul mi-a spus, mai în glumă, mai în serios, că după nunta asta se întoarce mult mai ușor acasă!”, a încheiat.

Cum s-au cunoscut Gheorghe Gheorghiu și Gabriela Băncescu

Cuplul s-a cunoscut în copilărie și s-a reîntâlnit în 1991. „Este brașoveancă de-a mea și o știu de când era mică. Ne-am reîntâlnit în 1991, la New York. Am avut primul turneu și ne-am salutat. (…) Eu cred în căsătorie. Vine o vreme când nu poți fi singur toată viața. M-a luat și pe mine prin surprindere, nici eu nu m-am așteptat la asta și… i-am dăruit inelul de logodnă. Sunt un băiat cumsecade. Ea e cu 15 ani mai mică decât mine, este puștoaică. Eu zic că e minunat”, mărturisea Gheorghe Gheorghiu în trecut, în emisiunea „Exclusiv VIP”.

Cum a reacționat solistului când a aflat despre nuntă

Gheorghe Gheorghiu și prima lui soție, Camelia, au împreună o fiică, Andra Ștefania Gheorghiu. În prezent, tânăra deține un business de succes cu pălării. Cântărețul a dezvăluit cum a reacționat fiica lui când a aflat despre nuntă. „A zis: «Tată, foarte bine faci, așteptam să te însori tu primul»”, a mai spus artistul.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter