Carmen Grebenișan, desfigurată după experiența din Republica Dominicană. Ce s-a întâmplat cu concurenta de la Survivor România

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Vineri, 24 martie 2023, 13:22

Carmen Grebenișan (30 de ani) a ajuns de nerecunoscut după trei luni petrecute în jungla din Republica Dominicană, pentru show-ul Survivor România.

Celebra influenceriță se descurcă de minune în competiție, în echipa Faimoșilor, și își dorește să rămână acolo cât mai mult timp și, de ce nu, să fie mare învingătoare a concursului.

Carmen Grebenișan, de nerecunoscut după trei luni petrecute în Dominicană

Dar una dintre marile probleme care i-au dat bătăi de cap în această experiență unică din Dominicană este legată de schimbările fizice prin care a trecut. Din ce s-a văzut la televizor, chipul lui Carmen Grebenișan s-a modificat complet, celebra influenceriță ajungând aproape de nerecunoscut. Ce a pățit vedeta?

Citeşte şi: Jorge, răsfățat de mamă după operație. Cum l-a afectat, de fapt, accidentarea de la Survivor 2023 / Video

Carmen Grebenișan, schimbată total în Survivor România

Se întâmplă adesea ca participanții de la Survivor România să experimenteze diverse modificări fizice în timpul competiției, cum ar fi pierderea unor kilograme din cauza activităților fizice solicitante și a lipsei hranei. Dar se petrece ceva diferit cu reprezentantele sexului frumos care decid să se aventureze în jungla din Dominicană. Pielea lor are de suferit pentru că nu au acces la creme și nu se pot hidrata corespunzător și se confruntă cu diverse reacții neplăcute din cauza alimentației precare, cum ar fi umflarea feței.

„Patru zile consecutive am mâncat doar cocos”

Și Carmen Grebenișan nu este singura care a avut probleme din cauza lipsei hranei. Vica Blochina a dezvăluit și ea, după ieșirea din competiție, că au fost zile în șir în care a mâncat doar cocos. Practic, concurenții nu primesc mâncare dacă nu câștigă probele.

Citeşte şi: Gheboasă, despre dramele din copilărie. Fostul concurent de la „Survivor România” a ajuns la orfelinat când avea un an

„Cu mâncarea… Dacă nu câștigi mâncarea, nu ți se dă mâncare. Patru zile consecutive am stat și am mâncat doar cocos, fără orez fără nimic. Eu mâncam 2-3 bucăți de cocos și nu mai puteam. Eu nu sunt rea de foame. Eu sunt rea la altele. Aia era bine, că mai slăbesc și eu, că și aveam de unde”, a dezvăluit Vica în emisiunea lui Cătălin Măruță.

„Laptele de cocos suprasolicită pancreasul!”

Un medic nutriționist a explicat că unul dintre motivele pentru care chipul influenceriței s-a umflat atât de tare în ultimele săptămâni ar fi consumul de lapte de cocos și de lapte de orez. Aceste produse, consumate în exces în competiție, din cauza lipsei altor alimente comestibile, suprasolicită pancreasul și stârnesc reacții adverse ale organismului.

„Laptele de cocos, cu toate că are un indice glicemic mic, fiind mai lent absorbit în organism, are totuşi 70%- 80% sucroză, adică tot zahăr. Acesta suprasolicită pancreasul, creşte nivelul insulinei şi rezistenţa la insulină. Astfel, apar afecţiuni asociate ficatului gras şi sindromului metabolic. Alte boli legate de sindromul metabolic şi care pot fi declanşate de un consum prea mare de zahăr sunt: diabetul de tip 2, bolile de inimă, hipertensiunea sau sindromul ovarian polichistic.” – a explicat dr. Oana Dumitrache, specialist în diabet, nutriție și boli metabolice, pentru click.ro.

Citeşte şi: Jorge, răsfățat de mamă după operație. Cum l-a afectat, de fapt, accidentarea de la Survivor 2023 / Video

Medicul a mai precizat că manganul din laptele de orez poate cauza “intoxicație acută și cronică”.

“Apoi, consumul de lapte de orez constituie un risc pentru expunerea zilnică la arsenic inorganic şi ar putea avea drept consecinţă un aport excesiv de mangan din dietă. Manganul este un oligoelement esenţial pentru metabolismul glucidic şi lipidic şi pentru sănătatea sistemului osos, din păcate cu risc de bioacumulare şi intoxicaţie acută şi cronică.

Astfel, carenţele de fier, calciu, magneziu vin la pachet.Pe de altă parte, poţi face o reacţie alergică sau intoleranţă la nuca de cocos, cu peristaltism slab al tractului digestiv, tulburări digestive, greaţă şi, uneori, dureri de cap” – a adăugat specialistul, potrivit aceleiași surse.

Foto – Instagram / capturi Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter