Carmen Grebenișan îi ia partea Deliei în decizia de a nu face un copil. „Eu gândesc la fel ca ea!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 01 noiembrie 2022, 10:52

În ultimele săptămâni, Delia Matache a fost atenția presei mondene după ce a explicat, din nou, de ce nu face copii. Delia, în vârstă de 40 de ani, este căsătorită cu Răzvan Munteanu de 10 ani.

De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

Citeşte şi: Gina Pistol vrea să facă o schimbare majoră în viață: ”Trebuie să fiu un pic în echilibru cu mine”

Citeşte şi: Oficiali MAI: „Elon Musk și Angelina Jolie nu au intrat în România”

Citeşte şi: Pasiunea secretă a Giuliei Anghelescu: “Soțul zice că din cauza mea nu slăbește”/ EXCLUSIV

Citeşte şi: Influencerița Mimi, despre depresia apărută după despărțirea de Sebastian Dobrincu. „Am plâns 136 de zile la rând!”

De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil! – a transmis Delia într-un clip pe TikTok.

După aceste declarații, mai multe vedete din showbiz-ul autohton și-au spus părerea despre acest subiect. Carmen Grebenișan a vorbit recent despre afirmațiile Deliei și a spus că este de acord cu decizia ei.

Eu sunt de acord cu ea, într-o oarecare măsură gândesc la fel. Eu nu pot să stabilesc acum ce o să fac toată viața, nu mi-ar plăcea să zic că nu o să fac niciodată, nu vreau să fac acum. Dar sunt de acord cu ce zice ea, adică chiar nu ar mai trebui să fie un stigmat, deși toată lumea s-a obișnuit așa și până și mie mi se pare anormal, pentru că așa am fost obișnuită în societate – a declarat Grebenișan, pentru ego.ro.

Influencerița a mai precizat că a fost presată de părinți și prieteni să facă un copil. Carmen este într-o relație cu Alex Militaru de mai mulți ani, iar în vara anului trecut, cei doi s-au cununat civil.

Da, am simțit presiune din partea părinților, să zic. Ei nu își dau seama, ei nu o fac intenționat. Prietenii te întreabă aleatoriu, ei nu știu că probabil te mai întreabă 1.800 de persoane și pentru tine devine o presiune, deși este o simplă întrebare. Pentru ei nu e mult și sunt sigură că nu conștientizează. Chiar observ că nu conștientizează pentru că se întâmplă în mod constant. Păi nu, (n.r. nu își pierde cumpătul) pentru că întreabă alte persoane tot timpul.

Carmen Grebenișan îi ia partea Deliei în decizia de a nu face un copil. "Eu gândesc la fel ca ea!"

Adică nu întreabă aceleași persoane de mai multe ori. Din ce îmi amintesc eu, părinții au înțeles. Le-am zis o dată, apoi au mai insistat și apoi au înțeles, nu au mai insistat după – a mai spus influencerița, potrivit aceleiași surse.

Carmen Grebenișan și-a exprimat în trecut dorința de a avea un copil.

Cam în doi ani aș vrea să fac și copil. Nu știu, toate se cam întâmplă în doi ani. Încerc să le amân pe toate. Clar, din moment ce zic că în doi ani, nu vreau să se întâmple prea curând. Și mi se pare prea târziu să zic în 4-5 ani, că o să am vreo 34-35 de ani. Oricum, nu știu, dar nu acum, clar! – a spus Carmen Grebenișan, pe Instagram, acum un an.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter