Carmen Grebenișan, decizie neașteptată la nici un an de la cununia cu Alex Militaru

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 23 iunie 2022, 17:29

Carmen Grebenișan le-a dat o veste neașteptată fanilor. Fosta concurentă de la Asia Express are de gând să se mute cu familia din România. Celebra influencerință a anunțat în mediul online că momentan ea și soțul ei, Alex Militaru, caută cel mai potrivit loc pentru a pleca. Carmen spune că este foarte posibil ca mutarea din țara natală să fie definitivă.

Chiar nu glumim, o să ne mutăm anul viitor. Așa ne dorim, așa intenționăm, și acum căutăm toate variantele prin care să facem asta. Nu știm pentru cât timp, dar… o lună, două, trei, un an sau de tot – a transmis Carmen Grebenișan pe pagina sa de Instagram.

Carmen Grebenișan s-a născut în Cluj, dar de câțiva ani locuiește în București. Ea l-a întâlnit pe actualul partener de viață după ce s-a mutat în Capitală. Între Carmen și Alex s-a înfiripat o poveste de dragoste după o relație de amiciție care a durat câțiva ani. În momentul în care l-a cunoscut prima data pe Alex Militaru, Carmen avea deja un iubit.

Eu m-am mutat în București având un alt iubit. L-am cunoscut pe prietenul meu cam în aceeași perioadă. Era prietenul meu, nu era iubitul meu. Ne înțelegeam foarte bine, dar nu am trecut de un prag mai mare de atât. După despărțirea de fostul iubit, mi-am dat seama că omul acesta era cumva prietenul meu și mai mult de atât. De-asta s-a întâmplat totul atât de repede. Noi suntem împreună practic din februarie [2020]”, povestea Carmen, în urmă cu câțiva ani.  

Citeşte şi: Dani Oțil, mesaj pentru David Popovici, dublu campion mondial la înot

Citeşte şi: EXCLUSIV. În lumea lui Denis Roabeș, artistul „The Motans” și noul jurat de la „Vocea României” sezonul 10. „Găsesc cel mai bun confident în mama”

Citeşte şi: Povestea lui David Popovici, primul dublu campion mondial al natației românești

Citeşte şi: Giulia Nahmany este din nou la regim. „E wow! Dar nu-l recomand pe termen lung”

Cei doi s-au logodit în august 2020, iar un an mai târziu s-au cununat civil.

Nu a fost dragoste la prima vedere. Am fost amici timp de trei ani. Am fost compatibili la nivel amical. Ne-am înțeles foarte bine și ne-am apropiat după. Am empatizat și s-au întâmplat alte lucruri. Să fii cu cineva care te motivează să ai o viață și mai bună, pentru că relațiile sunt mai mult decât sentimentul acela de iubire. Într-o relație trebuie să vă inspirați unul pe celălalt încât în fiecare zi să deveniți cea mai bună versiune a voastră , a mai dezvăluit Carmen, în trecut.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter