Care este cea mai mare teamă a Ginei Pistol pentru fiica ei, Josephine

De Unica.ro, pe

Gina Pistol (41 de ani) și Smiley (38 de ani) sunt părinții unei fiice, Josephine Ana, care va împlini un an pe 9 martie 2022. Recent, prezentatoarea TV a dezvăluit care este cea mai mare teamă a ei pentru Josephine. Gina și Smiley formează un cuplu de mai bine de 5 ani, însă și-au confirmat relația abia la finalul anului 2019.

Care este cea mai mare teamă a Ginei Pistol pentru fiica ei, Josephine

„Îmi fac griji pentru copilul nostru de dinainte să se fi născut. Vorbeam cu Andrei (n.red.: Smiley) despre copii, stăteam așa și ne gândeam pe ce lume aducem un copil. Pentru că lumea în care trăim, din păcate, nu mai este lumea pe care o știam eu”, a explicat Gina Pistol, la Antena Stars.

„Nu mai știu în ce interviu am fost întrebată care este cea mai mare teamă a mea și am spus: «Mi-e teamă să nu mă trezesc într-o zi și lumea pe care o știam eu să nu mai fie la fel». Și uite că trăiesc teama”, a mai declarat prezentatoarea de televiziune.

În decembrie 2021, Gina a făcut primele declarații despre cel de-al doilea copil.

„Când nu ai copil, toată lumea te întreabă când faci un copil. După ce faci un copil, nici nu a prins bine… «și al doilea copil când?». Stai să-mi revin după primul copil. Lasă-mă puțin. Nu știu… al doilea copil când o vrea Bunuțul, pentru că se știe foarte bine povestea noastră și cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu cu al doilea copil. Să ne bucurăm de micuță”, a declarat Gina Pistol în mediul online.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Gina Pistol, despre copilăria ei: „M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui”

Gina Pistol a împlinit 41 de ani! Imagine emoționantă cu prezentatoare TV și cu fiica ei, Josephine Ana

Gina Pistol, despre prima ceartă cu Smiley: „Chiar m-am supărat rău”

Smiley și Gina Pistol, primele declarații despre nuntă

„Nu știu ce să zic (n.red.: despre nuntă). Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred că este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm”, a declarat Smiley, în emisiunea „Xtra Night Show”, potrivit Spynews.

„Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit (n.red.: o să facă nunta). Ne este foarte bine așa cum suntem, cu acte și fără acte”, a declarat și Gina Pistol, tot la „Xtra Night Show”.

În 2021, în emisiunea online a lui Smiley, „8, 8 și ceva fix”, întrebată ce-i place cel mai mult la cântăreț, Gina spunea: „Ești foarte inabordabil. Mi se pare sexy asta la un bărbat. Mie nu-mi plac bărbații libidinoși și m-am tot lovit de acest gen. Mergeam cu Andrei la concerte și apropiații știau că suntem împreună, dar pentru ceilalți era cu semnul întrebării. Și le vedeam pe fete cum veneau pe lângă Andrei și el nu avea nicio treabă. Îmi plăcea chestia asta. Îmi place ca bărbatul meu să fie indisponibil pentru restul. Mă atrage chestia asta”.

Despre ce îi place lui cel mai mult la Gina, Smiley a spus: „Cel mai mult îmi place că râd foarte mult cu Gina. Are un simț al umorului fantastic. Nu ne plictisim deloc. Asta mi se pare foarte mișto”.

„Și mie îmi mai place că nu ai încercat niciodată să mă schimbi. M-ai lăsat să fiu așa. Cred că eu sunt destinată să-ți fiu ție și tu destinat să-mi fii mie. Simți că ai găsit persoana potrivită când omul ăla te acceptă cum ești tu. Eu cu tine m-am simțit tot timpul liberă. Și tu la fel cu mine. Vreau să-ți mulțumesc”, a mai spus prezentatoarea.

„Eu am avut o problemă cu asta cu bărbații din viața mea. Mă plăceau la început pentru că eram prietenoasă cu toată lumea, simpatică, și după încercau să schimbe asta, să mă țină doar pentru ei”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter