Bursucu pleacă de la „Teo Show”. Va prezenta matinalul „Dimineața cu noi” alături de Viviana Sposub și George Tănase

De Unica.ro, pe

Bursucu se va retrage din proiectul „Teo Show” după ce se va lansa matinalul „Dimineața cu noi”, pe care îl va prezenta alături de Viviana Sposub și George Tănase.

Noua emisiune de la Kanal D prezentată de Bursucu va începe în curând și se va difuza în direct, de luni până vineri, de la ora 8:00. Alături de el, în fiecare dimineață, vor fi Viviana Sposub, finalista „Bravo, ai stil Celebrities” sezonul 7, și George Tănase, comediant și creator de scheciuri.

Mă simt privilegiat să am această misiune zilnică, aceea de a-i face pe cei de acasă să înceapă ziua cât mai bine. Cum te trezești dimineață așa îți va merge până seară, așa că vom face în așa fel încât zilele să le fie telespectatorilor mai frumoase, râsul mai sănătos, iar veștile cât mai utile!

Îmi doresc să aflăm împreună cum să ne facem viață mai frumoasă, mai relaxată. E un proiect în care cred foarte mult, o nouă etapă în carieră mea și abia aștept să mă întâlnesc cu telespectatorii matinali, a declarat Adrian Cristea, cunoscut de public drept Bursucu, potrivit Kanal D.

Ce spun colegii lui Bursucu, Viviana Sposub și George Tănase, despre matinal

Viviana Sposub s-a arătat încântată de rolul de prezentatoare ale noului matinal de la Kanal D.

Sunt fericită să încep un proiect nou alături de o super echipă! Iubesc televiziunea şi iubesc să le transmit oamenilor de acasă energie bună. Am alături cei mai talentaţi, energici, amuzanţi şi frumoşi parteneri, Bursucu şi George!

Sunt sigură că le vom aduce telespectatorilor zâmbetul pe buze şi cred că astfel vor deveni dependenţi de noastră. Abia aştept să dăm startul distracţiei la !”, a spus prezentatoarea TV.

Și George Tănase, creator de conținut și actor, este nerăbdător să înceapă matinalul.

Abia aștept să-mi beau cafeaua alături de telespectatori! Să povestim, să glumim, să râdem și, bineînțeles, să învățăm lucruri noi. O vorba din popor spune că ziua bună se cunoaște de dimineață, iar noi vom încerca să respectăm această mostră de înțelepciune populară, a declarat George Tănase.

Telespectatorii care vor urmări „Dimineața cu noi” vor avea parte atât de voie bună și umor, cât și de informații la zi, tratate într-o manieră inedită, din diverse domenii, cum ar fi sănătate, nutriție, tehnologie. Nu vor lipsi nici sfaturile specialiștilor sau interviurile cu vedete. De asemenea, în cadrul matinalului vor fi difuzate și diferite reportaje, a mai transmis Kanal D.

Sursă foto: Kanal D

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter