Bunica Laurei Cosoi, despre relația actriței cu Smiley: „L-am cunoscut la noi pe terasă”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 24 septembrie 2021, 13:15

Laura Cosoi (39 de ani) și Smiley (38 de ani) au format un cuplu timp de 5 ani. Fosta pereche s-a cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Cu un pas înainte, în anul 2007. Cinci ani mai târziu, în 2012, Laura și Smiley s-au despărțit.

„Noi am fost atunci foarte iubiți ca pereche, oamenii plângeau când ne-am despărțit. N-am avut probleme că presa ne-a surprins într-o ipostază greșită sau că a scris ceva urât despre noi, că nu avea ce. Nu aveam secrete sau un trecut încărcat. Nu ne-am înșelat”, a declarat Laura Cosoi în februarie 2021, pentru OK! Magazine.

Bunica Laurei Cosoi, despre relația actriței cu Smiley: „L-am cunoscut la noi pe terasă”

Din august 2015, actrița este căsătorită cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean. Cuplul a aniversat anul acesta 9 ani de relație și 6 de mariaj. Perechea are două fiice, Rita (3 ani) și Vera (1 an). De 5 ani, Smiley formează un cuplu cu Gina Pistol (40 de ani). Și-au confirmat relația abia la finalul anului 2019 și au împreună o fiică, Josephine Ana, născută pe 9 martie 2021.

„L-am felicitat. Am rămas în relații bune și mă bucur pentru ei amândoi. Mi se pare că asta e împlinirea supremă și sunt convinsă că și pentru el, căci merită, e un om foarte bun”, a mai spus Laura Cosoi, tot pentru OK! Magazine.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

De ce au aflat părinții Ginei Pistol și ai lui Smiley că vor deveni bunici din presă

Laura Cosoi și soțul ei au aniversat 9 ani de relație. Cum a fost cerută actrița în căsătorie

Laura Cosoi, despre ultimele clipe din viața tatălui ei: „M-a sunat să-mi spună…”

Recent, bunica Laurei Cosoi a dezvăluit mai multe informații mai puțin cunoscute despre relația actriței cu Smiley. „L-am cunoscut pe Smiley la noi pe terasă, am stat de vorbă cu el și mi-a plăcut mult. Replicile pe care i le-a dat el Laurei, când i-a zis să se căsătorească, nu mi-au plăcut însă. A zis că el nu se însoară, adică nu face căsătorie, și să rămână așa”, a declarat bunica actriței, potrivit lui Cristi Brancu, informează WOWbiz.

„Laura a zis că nu e creștinește să rămână o viață așa, până când el o să vrea să facă o căsătorie. Și apoi, Smiley ținea mult la publicitate și bani. Nu degeaba este printre primii cei mai bogați artiști. E locul întâi printre ei. Să îi fie de bine!”, a mai spus.

„Când a venit Smiley acasă a găsit casa goală. El a venit și a căutat-o și ea i-a spus: «Rămânem prieteni, atât, gata». A treia seară, el a venit și a cântat aici, într-o discotecă în Păcurari. Acolo a fost și nepotul meu, care mi-a zis: «După concert, ne-am dus undeva și Smiley a cumpărat 5 sticle de whisky și ne-a îmbătat pe toți, numai el nu a băut». M-a rugat: «Laura, vorbește cu Laura să se împace cu mine. Te rog, vorbește cu ea!». Mamă, a plâns Smiley după Laura! Atunci a intervenit Cosmin și s-a căsătorit cu Laura”, a încheiat.

„Eu am început relația cu Andrei când nu era Smiley de astăzi, ci doar un cântăreț, iar eu o actriță. Apoi el a devenit foarte iubit și cunoscut pe plan muzical. S-a desprins de trupa Simplu, lucru pe care eu l-am văzut bun de făcut și chiar cred că este unde trebuie acum”, mai spunea Laura în octombrie 2020, pentru Life.ro.

Foto: Libertatea.ro; VIVA!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter