Brigitte Pastramă este însărcinată. „Nu vrea să cobească și să anunțe devreme”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 28 august 2019, 16:17
Brigitte Pastramă este însărcinată. Brigitte și Florin și-au unit destinele în weekendul care a trecut. Se pare că graba de a îmbrăca rochia de mireasă are și o explicație: Brigitte ar fi însărcinată, iar sursele care confirmă sarcina sunt chiar din anturajul său.

Brigitte Pastramă este însărcinată

Brigitte Pastramă este însărcinată, dar nu vrea deocamdată să vorbească despre acest subiect pentru că își dorește ca totul să decurgă bine, însă persoane din grupul său de apropiați au transmis că nu este nicio îndoială în această privință: Brigitte este însărcinată: „Brigitte pastramă încă nu vrea să vorbească, pentru că vrea să fie sigură că sarcina decurge bine şi că nu sunt alte pobleme. Are o sarcină asistată de o clinică privată şi de aceea nu are voie să meargă nici foarte departe de casă în luna de miere, nici să zboare cu avionul. Nu vrea să cobească şi să anunţe devreme, înainte ca totul să fie în regulă”, – au declarat apropiații lui Brigitte Pastramă pentru Click.ro.

Brigitte Sfat si Florin Pastrama Nunta

Brigitte Pastramă s-a căsătorit în weekend

Brigitte Pastramă și Florin au avut o nuntă care a costat aproximativ 100.000 euro, costurile având legătură și cu faptul că evenimentul a fost programat din scurt. Fosta soție a lui Ilie Năstase preferă, totuși, să țină sarcina ascunsă și s-a rezumat doar la a confirma că în prezent urmează o serie de tratamente pentru a rămâne însărcinată: „Plecăm pe Coasta de Azur, pentru că fac tratament pentru o viitoare sarcină asistată şi de aceea trebuie să stăm pe aproape de casă”,  – a mărturisit pentru sursa citată Brigitte Pastramă, atunci când a fost întrebată unde va petrece luna de miere, inițial programată pentru Maldive.

Vezi în galeria foto de mai sus imagini de la nunta lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă!

Foloseste calculator sarcina si afla in cate saptamani esti!

Sursă foto: Facebook, Foto galerie – Ștefan Ovidiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter