Bill Clinton, internat la Terapie Intensivă. Ce a pățit fostul președinte american

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 15 octombrie 2021, 12:30

Bill Clinton a fost internat într-o secție de Terapie Intesivă din cauza unei infecții. Afecțiunea fostului președinte american nu are legătura cu boala COVID-19.

Bill Clinton, în vârstă de 75 de ani, a fost internat la UCI Medical Center din California, în urma unei infecții a tractului urinar, care s-a răspândit în sânge. Fostul președinte american a fost dus la o secție de Terapie Intensivă, însă nu este vorba de o stare gravă, ci doar de o măsură de precauție, potrivit CNN.

A fost internat pentru o monitorizare atentă şi pentru administrarea de antibiotic intravenos şi fluide. Va rămâne la spital pentru a fi supravegheat continuu. După două zile de tratament, numărul celulelor sanguine albe tinde să coboare şi răspunde bine la antibiotice. Sperăm să-l externăm curând, au transmis medicii care îl îngrijesc pe Bill Clinton.

Citește și: Monica Tatoiu, secretul unei căsnicii fericite care durează de peste trei decenii

Agnes Jebet Tirop, campioană mondială la atletism, înjunghiată mortal de soțul ei

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf: „Scoatem la «tablă» fiecare «divă»”

Tatăl Andreei Bălan, reacție după despărțirea solistei de Tiberiu Argint

Cum se simte Bill Clinton

Angel Urena, purtătorul de cuvânt al fostului președinte american, a transmis că Bill Clinton are o stare generală bună.

Se reface, este într-o dispoziţie bună şi extrem de recunoscător medicilor, infirmierilor şi personalului care i-a oferit excelente îngrijiri, a declarat acesta.

Bill Clinton, preşedinte al SUA din 1993 până în 2001, a mai avut probleme de sănătate serioase în trecut. În 2004, a fost supus unei intervenții de bypass cvadruplu la New York-Presbyterian Hospital. În 2010, a trecut printr-o altă procedură medicală ce a constat în introducerea a două stenturi într-o arteră coronară.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter