Plecare neașteptată de la „Neatza cu Răzvan și Dani”: „Îmi va fi dor de tot și de toți”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 26 august 2022, 17:11

După patru luni în care a făcut parte din echipa „Neatza cu Răzvan și Dani”, Bianca Tirsin a anunțat că a renunțat la emisiune. Aceasta a transmis pe rețelele de socializare un mesaj de mulțumire emoționant, în care a avut numai cuvinte de laudă la adresa colegilor săi.

Bianca Tirsin nu va mai face parte din echipa emisiunii Neatza de Weekend. Reprezentanta României la Miss Universe 2021 a făcut anunțul pe rețelele de socializare, chiar înainte de începerea noului sezon.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum solista Cristiana Răduță

Maurice Munteanu, noi declarații despre conflictul dintre Mihaela Rădulescu și comunitatea gay

George Simion a anunțat programul complet al nunții sale, unde 10.000 de persoane sunt așteptate

Ce au făcut Simona Halep și Toni Iuruc după ce s-a zvonit că antrenorul sportivei, Patrick Mouratoglou, le-a interzis să se vadă la turnee

Bianca Tirsin, plecare neașteptată de la „Neatza cu Răzvan și Dani”: „Îmi va fi dor de tot și de toți”

Dragilor, vreau să vă anunț că am decis să plec de la emisiunea Neatza de Weekend, după 4 luni pline de distracție, momente frumoase și o experiență de neuitat. Din păcate nu ne vom da întâlnire duminica aceasta pe data de 28 august, dar eu cu siguranța îmi voi urmări colegii.

Am primit multe feedback-uri de la voi după emisiuni, știu că v-am fost dragă și pentru asta vreau să vă mulțumesc că m-ați primit cu brațele deschise într-un timp foarte scurt, a transmis Bianca Tirsin.

Miss Universe România 2020 a ținut să mulțumească întregii echipe pentru oportunitatea de a începe o carieră în televiziune și și-a lăudat foști colegi.

Nu în ultimul rând, cei de acasă nu stiu acest lucru, dar echipa de la Neatza este o gașcă muncitoare, amuzantă și când este publicitate, și mai mult de atât, ei vin ca acasă la platou, ceea ce e mare lucru.
Pentru mine ei vor rămâne mereu a doua mea casă, a doua mea familie. Îmi va fi dor de tot și de toți! a mai scris prezentatoarea TV.

Povestea de dragoste dintre Bianca Tirsin și fotbalistul Adrian Petre

Bianca Tirsin formează un cuplu cu fotbalistul Adrian Petre de mai bine de cinci ani.

Noi am crescut împreună. Suntem de 4 ani şi jumătate. De la 17 ani ne cunoaştem. În Arad ne-am cunoscut. Ne ştiam de pe reţelele de socializare. A văzut o poză cu mine la un fotograf. Am fost surprinsă de un fotograf într-o ipostază foarte drăguţă, când zâmbeam. I-a plăcut foarte mult de mine şi un an a încercat.

Am văzut mesajul lui, doar că eu am avut o percepţie greşită asupra jucătorilor de fotbal, pentru că văzând foarte multe lucruri până la 17 ani, mi-am dat seama că am pus etichete greşite anumitor persoane. După ce l-am cunoscut, probabil că viaţa a vrut să-mi dea o lecţie, în sensul că nu toţi oamenii sunt la fel. Bine că am conştientizat. Acum chiar îmi pare rău că nu i-am răspuns mai rapid. Îmi dau seama că nu a fost frumos din partea mea. (…)

Relaţia noastră este foarte frumoasă. Ne sprijinim. Îmi place foarte mult că este un partener de viaţă care mă sprijină în orice fac. N-aş putea să stau cu cineva care nu este ambiţios. Nu suntem acum ca pe timpuri în războaie şi în armată să ne scriem şi să aşteptăm poştaşul. Avem timp. Există telefon, există Facetime, comunicarea e foarte importantă, a mărturisit Bianca într-un interviu acordat în 2021 pentru Antena Stars, potrivit Libertatea.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter