Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu s-au împăcat. „Propun să ștergem tot”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 19 octombrie 2021, 11:30

De aproape un an, Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu sunt în conflict. În prezent, Bianca formează un cuplu cu fostul soț al Claudiei, Gabi Bădălău. Claudia și Gabi s-au separat în vara anului 2019. Din ianuarie 2021, Gabi formează un cuplu mai mult sau mai puțin atipic cu Bianca Drăgușanu. Perechea s-a despărțit și împăcat în repetate rânduri.

În ultimele luni, între Bianca și Claudia a avut loc un schimb de replici dure. De curând, Bianca a declarat că o va da în judecată pe Claudia pentru calomnie. Ulterior, însă, Bianca și-a cerut iertare pentru reacția impulsivă din mediul online.

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu s-au împăcat. „Propun să ștergem tot”

Bianca a declarat la „Xtra Night Show”: „Nu ne face bine niciuneia dintre noi. Vreau să spun că am răspuns unor atacuri. Doamna vorbește doar despre mine. Spune că nu o interesează însă încă vorbește despre mine. (…) A tot vorbit urât despre mine peste tot. Mă jignea și mă făcea depravată. Eu nu am jignit-o, doar m-am apărat pentru că am și eu orgoliul meu. Lucrurile pe care le-am spus, le regret, pentru că nu face bine nimănui”.

„Noi nu avem nimic de împărțit, dar totuși ne certăm. Normal că arunc cu noroi dacă sunt atacată. Bravo ei că are succes, cântă, bravo, știu ce înseamnă. Suntem două leoaice care sar una pe alta, însă fără un motiv. Până să intre în conflict cu mine, empatizam foarte bine cu ea. Eu îi propun să ștergem tot, să dăm uitării și să nu ne mai certăm. Frate, nu avem nimic de împărțit”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

„Doamne-ajută să cântăm ceva de nuntă! Toate cele bune și fiecare cu viața lui!”, a fost reacția Claudiei Pătrășcanu.

„Din intervenția mea nu vreau să fac un circ. Vreau să-i mulțumesc Claudiei pentru că, după doi ani și ceva, și-a dat seama că trebuie să facem lucruri frumoase pentru copiii noștri. Nu Bianca ne-a despărțit, eu am cunoscut-o după un an și jumătate. (…) Iar relația pe care o am cu Bianca Drăgușanu mă privește doar pe mine”, a spus și Gabi Bădălău la „Xtra Night Show”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Claudia Pătrășcanu iubește din nou după divorțul de Gabi Bădălău?

Care crede Claudia Pătrășcanu că sunt defectele Biancăi Drăgușanu

Ce mesaje i-a trimis Claudia Pătrășcanu Biancăi Drăgușanu și de ce?

Cu o zi înainte, Bianca spunea că o va da pe Claudia în judecată. „M-am trezit bombardată cu întrebări despre această individă! Uitați cine vorbește despre mine! Haideți să vă spun și eu ce poate unii dintre voi nu știți. Această singură „mamă de copii” de pe planetă mă jignește de mai bine de 7 luni fără ca eu să fi fost vreo secundă motivul divorțului ei sau problemelor pe care le are”, a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram.

„Bineînțeles, această femeie, în primă fază, mă aprecia și mă complimenta, considerând că am putea fi chiar „prietene”. Știu doar că, între timp, lucrurile s-au complicat, iar individa asta instabilă a început să mă denigreze și să mă amenințe atât ea, cât și mama dânsei”, a continuat.

„Probabil gelozia, inferioritatea, prostia și frustrarea cauzează mari probleme de exprimare. Probabil plictiseala și lipsa de ocupație te fac să spui aberații ca să fii băgată în seamă. De 2 ani doar apare jignindu-și tatăl copiilor, etc. Ceea ce nu știe multă lume despre această Sfântă Filofteea este că de 4 luni este amanta unui anume Mache din Constanța, cunoscut om de afaceri prin port”, a mai spus.

„Problema e că omul de 50 de ani a ținut-o cât se poate de ascunsă până acum 3 săptămâni când și-a dat seama cât valorează penibila asta. Bun, acum cu o mică parte a poveștii vă țin la curent cu dovezi în curând, și că tot îi plac procesele și plimbările București-Constanța, o aștept în instanță pentru calomnie. Apropo, cred că știe cine sunt și cu ce mă ocup real, cred că știe că sunt imaginea unor branduri cunoscute, iar afacerea mea o cunoaște destul de bine, așa că o aștept cu toată sinceritatea mea la București și pentru mine 🥰😘”, a încheiat Bianca Drăgușanu atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter