Cum a ajuns Bia Khalifa să se sărute cu rapperul american 6ix9ine. „Eu sunt o legendă”

De Unica.ro, pe

Controversatul rapper american 6ix9ine (26 ani), cunoscut anterior și sub numele de scenă Tekashi 69, a fost weekend-ul trecut pentru prima oară în România, cu ocazia concertului său din cadrul festivalului Beach Please, din Costinești.

Artistul a făcut un show incendiar la Constanța și a mărturisit că i-a plăcut atât de mult în România încât și-a anunțat deja prezența și la ediția viitoare a festivalului, din 2024. Pe lângă distracția de pe litoral, 6ix9ine a petrecut și într-un club de fițe din Capitală, înconjurat de o mulțime de tinere.

Bia Khalifa, distracție de zile mari alături de rapperul american 6ix9ine

Printre fetele din cercul rapperului, fanii români ai artistului au remarcat-o și pe Bia Khalifa (22 ani), fosta iubită a lui Fulgy de la Clejani, creatoare de conținut pentru adulți și fostă participantă la diverse show-uri TV. Doar că, dincolo de pozele din club, alături de 6ix9ine, Bia Khalifa și-a surprins urmăritorii de pe rețelele de socializare publicând chiar și un video în care se sărută cu artistul american la festivalul de pe litoral.

„6ix9ine a pus un story cu mine în care ne sărutăm. El a pus primul story, iar eu am dat repost. Oamenii mă întreabă cum am ajuns la el. Nu eu am ajuns la el, ci el a ajuns la mine. Este ca și cum aș întreba un pilot de avion cum a decolat sau cum a aterizat cu avionul. Avionul este făcut să zboare, nu? Așa sunt și eu, dacă eu sunt o legendă, așa mi-a fost scris. Nu știu de ce se miră lumea când eu sunt cine sunt! Degeaba încearcă să mă saboteze lumea, că faptele vorbesc de la sine”, a spus Bia Khalifa pentru Fanatik.ro.

Citește și Adina Postelnicu, despre tatăl copilului ei: „Are voie patru neveste, nu sunt împotrivă!”

Citește șiAlice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia, și-a schimbat look-ul înainte de botezul fiicei. Bye-bye, păr lung!

Citește șiCe spune Mihaela Borcea despre căsătoria cu iubitul ei, Sorin Carp. Femeia de afaceri a făcut anunțul

Citește și Bella Santiago face nuntă catolică: „Voi avea două rochii de mireasă”. De ce a refuzat mama ei să vină la eveniment / Exclusiv

Citește șiCătălin Scărlătescu, despre cum ne putem da seama dacă suntem păcăliți la restaurant: „Vin și spun ‘Avem Wagyu’. Nu există așa ceva!'”

Pe lângă sărut, Bia Khalifa ar fi petrecut și noaptea în compania rapperului american și s-ar fi filmat împreună, în ipostaze provocatoare, pentru contul ei de OnlyFans.

„S-a creat vâlvă pe internet. Oamenilor nu le-a venit să creadă, au fost și puțini oameni care mi-au dat hate. Nu au existat reacții neutre. Persoanele care mi-au scris de rău probabil vor să-l vadă și să-l cunoască și probabil nu au avut bani nici de bilet să-l vadă la concert. Degeaba spun haterii că s-a mai pupat cu alte fete. Probabil s-a pupat, dar m-a postat doar pe mine. E treaba lui, eu am fost cu el singură. Nu știu de ce se miră săracii ăștia! Eu sunt Bia Khalifa, Nicki Minaj este Nicki Minaj. M-a ales pentru că sunt Bia Khalifa, nu că semăn cu Nicki Minaj. A pus story cu mine pentru că sunt Bia Khalifa și sunt cine sunt. El a pus, eu nu i-am cerut asta!”, a mai spus Bia pentru sursa citată.

Foto – Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter