Augusta Lazarov, despre prima întâlnire cu soțul ei, actorul Andreas Petrescu: „Mi se părea arogant!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 14 noiembrie 2022, 17:33

Augusta Lazarov-Petrescu (47 de ani) a făcut o serie de dezvăluiri inedite despre bărbații din viața ei. Ea a povestit în cadrul unui interviu cum și-a cunoscut actualul soț, pe actorul Andreas Petrescu, la mult timp după decesul primului soț, producătorul de televiziune Valeriu Lazarov, care a încetat din viață în 2009.

Celebra prezentatoare și producătoare de televiziune a mărturisit că între ea și Andreas Petrescu nu a fost dragoste la prima vedere, deoarece îl văzuse la TV și i se părea un bărbat arogant. Cei doi s-au cunoscut în 2014, în cadrul unui spectacol în care Andreas Petrescu juca.

Cum a început povestea de iubire dintre Augusta Lazarov și Andreas Petrescu

A fost o minune întâlnirea cu el pentru că îl știam de la televizor și mi se părea arogant. A fost o surpriză când l-am cunoscut personal pe 7 ianuarie 2014. Fusesem invitată la un spectacol de-al lui de o altă persoană.

M-a întâmpinat Gabi Fătu, m-a dus la masă și mi-a zis să mă așez spunându-i și lui Andreas ‘ridică-te, dragă, că a venit Augusta Lazarov’. ‘Hai că o fi venit vreo prințesă’, a fost răspunsul lui Andreas – a povestit Augusta Lazarov-Petrescu, pentru fanatik.ro.

Augusta Lazarov, despre prima întâlnire cu soțul ei, actorul Andreas Petrescu: "Mi se părea arogant!"

Apoi a vorbit despre prima întâlnire, care a avut loc la o ceainărie. Acolo, producătoarea i-a zis tranșant actorului că își dorește o relație serioasă și o familie.

Citeşte şi: Tudor Sișu, declarații scandaloase despre Nosfe la o lună după decesul rapperului. „Să mă ierte Dumnezeu…!”

Citeşte şi: Anca Țurcașiu, curtată de admiratori în mediul online. „Sunt foarte mulți, unii chiar agresivi!”

Citeşte şi: Lavinia Goste și Marius Zorilă, povestea unei familii care a luptat pentru o minune: „Medicul mi-a spus că nu am cum să rămân însărcinată”. Exclusiv

Citeşte şi: Viața Regelui Charles, de la iubirea pentru Diana până la încoronarea alături de Camilla. Monarhul britanic a împlinit 74 de ani

„Erau niște lucruri pe care am simțit că trebuie să i le spun de la prima întâlnire”

Da, am fost o întâlnire frumoasă, am fost la o ceainărie. I-am zis din start că înțeleg că vreau să ne cunoaștem mai bine și i-am spus că sunt de acord cu asta numai dacă are gânduri serioase, dacă vrea să rămânem împreună și să formăm o familie.

Erau niște lucruri pe care am simțit că trebuie să i le spun de la prima întâlnire, să fie omul pus în temă, să nu creadă că-mi doresc câteva întâlniri apoi să ne despărțim. Mi-a zis că sinceritatea și franchețea mea i-au dat de gândit – a adăugat ea, potrivit aceleiași surse.

Augusta s-a căsătorit prima oară la vârsta de 29 de ani, cu Valeriu Lazarov. Despre acel moment, producătoarea a precizat că totul “a decurs natural”.

Nu (n.r. – nu s-a speriat de responsabilitatea unei casnicii la vârsta aceea), pentru că nu m-a făcut să simt că ar fi o modificare în felul meu de-a fi și în modul în care se desfășura relația noastră. A fost atât de neașteptată întâlnirea noastră încât, după aceea, s-a transformat într-o normalitate foarte plăcută. Momentul căsătoriei a venit natural, după asta nu s-a schimbat cu nimic felul nostru de a fi. Cu Valeriu am făcut doar căsătoria civilă. Cu Andreas am făcut cununie religioasă – a completat Agusta Lazarov-Petrescu.

Andreas și Augusta au împreuna un băiat, Luca, în vârstă de 8 ani.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter