Andrei Neagu din echipa Războinicilor a fost eliminat de la Survivor România: „Nu vreau tristețe pe fața nimănui” / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 09 februarie 2023, 13:55

Andrei Neagu din echipa Războinicilor a părăsit, miercuri seară, competiția Survivor România 2023.

Prima parte a serii a fost marcată de discuțiile apărute în urma celui de-al doilea Consiliu de Nominalizare care a avut loc marți seara și a gândului că cineva urmează să plece acasă, în funcție de decizia telespectatorilor.

Războinicul Andrei Neagu a fost eliminat de la Survivor România

”Nominalizările nu sunt cum trebuie”, a spus Alexandra Ciomag, în timp ce Andreea Moromete considera că totul este corect, deoarece în show ”e vorba despre atitudinea de supraviețuire”. 

În ciuda fricii că cineva urmează să fie eliminat, ambele triburi au intrat în arenă cu motivația puternică.

”Suntem puternici, încrezători”, afirma Ionuț Iftimoaie înaintea jocului, iar Alin Chirilă demonstra că și Războinicii au un singur gând, victoria: ”Suntem foarte motivați să câștigăm următorul joc. Medicament pentru sufletul meu”.

Și chiar asta au demonstrat. Cu speranța că vor primi mesaje de la fanii din țară, de la cei care îi susțin și votează la nevoie, triburile au dat tot și au ajuns la ștafetă. 

DOC și Bianca s-au luptat cu Robert și Alexandra Ciomag, iar primii au avut câștig de cauză, reușind să echilibreze balanța victoriilor la Jocul pentru Comunicare. 

Seara a readus starea de emoție, de tristețe, la Consiliul pentru Eliminare. Acolo, Daniel Pavel a oferit rezultatul voturilor: Andrei Neagu a părăsit Survivor România!

”Nu vreau tristețe pe fața nimănui. Sunteți oameni frumoși de la care am avut de învățat în fiecare zi”, a declarat Războiniciul Andrei Neagu înainte ca flacăra să-i fie stinsă. 

Citește și: Se schimbă regulile la Survivor România 2023. Anunțul făcut de Daniel Pavel a luat prin surprindere concurenții / Video

Citește și: Roxana Nemeș, despre schimbările anunțate de Daniel Pavel la Survivor 2023: „Când treci prin greu, ești mai ambițios să lupți până la capăt” / Exclusiv

Citește și: Jorge, primul interviu după ce a părăsit Survivor 2023: „Aveam o oarecare pică pe Remus”. Faimosul spune ce nu s-a văzut la TV / Exclusiv

Citește și: Cu câți bani a plecat acasă Vica Blochina, după eliminarea de la Survivor România 2023

DOC, izbucnire nervoasă la adresa lui Remus Boroiu: „Poartă-te ca ditamai omul”

Consiliul de eliminare a scos la suprafață câteva din problemele existente în tabăra Faimoșilor. După ceRemus și-a ținut discurul pentru a-i convinge pe cei de acasă să îl voteze pentru a putea rămâne în competiție, DOC s-a enervat și i-a adresat câteva cuvinte mai puțin plăcute.

„Azi n-am mâncat nimic, am băut foarte multă apă și mi-e sete în continuare că foame n-are cum să-mi fie. De o lună am reușit să supraviețuiesc cu atât de multă mâncare ca și restul colegilor sau colegelor mele”, a afirmat Remus Boroiu, care s-a accidentat la umăr.

Acela a fost momentul în care DOC a început să țipe la el, în timpul consiliului.

„Eu nu înțeleg cum iar s-a ajuns la asta? Băi, Remus, am vorbit acum două zile să nu mai ai discursuri din astea! Ești nebun la cap? Tu chiar nu vezi cât rău îți faci?”, a spus artistul în fața tuturor.

„A funcționat vreodată în viața ta să pui problema așa cu oamenii? Adică a venit cineva și te-a luat în brațe, în afară de maică-ta? Suntem oameni, avem 40 de ani, avem copii acasă! (…) Ne spui că n-avem grijă de tine, că te doare umărul, treci peste!”, a continuat DOC supărat.

„Ești ditamai omul! Te roagă fratele tău: act like it! Poartă-te ca ditamai omul! De asta ești aici! Să joci și să aduci puncte! Ce, vrei să mănânci cocos toată ziua?”, a încheiat artistul.

În cele din urmă, Andrei Neagu din tribul Războinicilor a fost cel care a plecat acasă.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Andrei Neagu la Survivor România.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter