Andreea Tonciu, noi acuzații la adresa lui CRBL: „A vrut să mă agreseze!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 01 februarie 2022, 14:34

Între Andreea Tonciu și CRBL a pornit un conflict de proporții în timpul participării lor la Survivor România 2022. CRBL a jignit-o pe Andreea în urma unei certe, ea a ripostat cu vorbe acide, iar lucrurile par să nu se termine aici. Andreea Tonciu a fost eliminată din competiție după două săptămâni de participare și acum aduce noi acuzații la adresa lui CRBL.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Fosta concurentă de la “Bravo, ai stil!” a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV, și a vorbit acolo, pe larg, despre cele petrecute în Republica Domnicană.

Andreea recunoaște că nu a fost destul de bine pregătită fizic pentru această competiție și regretă că nu s-a putut adapta.

Sinceră să fiu, pe plan sportiv nu pot să zic că eram foarte pregătită. Recunosc că probele sunt destul de grele, traiul acolo este foarte greu, dar orice are adaptare. Mie îmi pare sincer rău că nu am putut să mă adaptez cu oamenii cu care am trăit acolo. Credeți-mă că sunt de foarte mult timp în showbiz, dar așa suflete rele și reci nu am văzut în viața mea. În afară de Otilia, Roxana și Zmărăndescu care nu prea se băga – i-a spus fosta Faimoasă lui Măruță.

Citeşte şi: Elena Băsescu, pe drumurile înzăpezite de munte cu cizme Chanel de 2000 de euro

Citeşte şi: Nicolae Botgros, operat de urgență la Munchen: „S-a agravat pe fond de stres!” Ce problemă a avut dirijorul

Citeşte și: Antonia, de nerecunoscut după ce și-a făcut breton: „Am crezut că ești Inna!”

Citeşte şi: Loredana Chivu, despre sinuciderea tatălui ei: „Nu avea dreptul să facă așa ceva!”

Legat de conflictul cu CRBL, Andreea a spus că înainte de a participa la Survivor 2022 avea o părere bună despre el, dar lucrurile s-au schimbat complet când a realizat ce fel de om este.

CRBL nu este prietenul meu, prietenie este un cuvânt foarte mare, CRBL pentru mine nu semnifică absolut nimic, nu îl pot numi bărbat, în primul rând, pentru că nu este. A dat dovadă de mahalagism ieftin, cum el l-a numit. Din câte observați, dragii mei telespectatori, eu la această emisiune am fost foarte tăcută, am fost foarte la locul meu pentru că știu că unii dintre colegii mei au vrut să mă dea afară din această emisiune și știu că le-am făcut pe plac, dar am cedat, recunosc că am cedat – a continuat Andreea.

Apoi, a mers mai departe cu mărturisirile spunând că CRBL a avut un comportament violelent și complet neadecvat la adresa ei și era cât pe ce, spune ea, să o lovească:

Pentru mine CRBL nu reprezintă absolut nimic, pentru mine CRBL este un bădăran pentru că nu știe cum să se poarte cu o femeie. Eu sunt curioasa cum se comportă cu soția lui, cu copilul lui pentru că el era singurul care zicea că nu îi este dor de nimeni, nu îi este dor de familie. El este foarte rău și din cauza asta nu se plânge. Are un suflet foarte rău și este foarte dur ca om. Am rămas și eu surprinsă pentru că de la o singură întrebare, fără vreo jignire, CRBL a izbucnit, m-a înjurat, aproape că m-a bătut.

Crede-mă că mai avea puțin și mă bătea. Da, CRBL a vrut să mă agreseze și eu eram fericită dacă mă agresa. Pentru că dacă el își permitea să mă agreseze, făceam altfel lucrurile. Aveam un avocat bun care se ocupa de tot și zbura din emisiune, dar el nu își dorește asta pentru că el își dorește să stea până în finală.

Dar la cât de praf este pe teren cred că o să zboare foarte repede. Nu mi se pare că CRBL este un om care să participe la Survivor.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter