Andreea Perju, revoltată de măsurile luate în învățământ din cauza pandemiei

De Unica.ro, pe

Actrița Andreea Perju și soțul ei, Cristi Dociu, au împreună două fiice, Mara (12 ani) și Ada (8 ani). De curând, în mediul online, actrița și-a exprimat nemulțumirea față de măsurile luate în învățământ din pricina noului coronavirus. Fiica cea mică a Andreei a revenit la sistemul de predare în online. Aflând acest lucru, Ada nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Andreea Perju, revoltată de măsurile luate în învățământ din cauza pandemiei

„Aloooo, sistemu’ lu’ Pește, vreau să vă uitați la fii-mea care a plâns juma’ de oră că intră în online, în condițiile în care știu clar că, în clasa ei, mai mult de 95% din părinți am votat că vrem să ne aducem copiii FIZIC la școală. V-a durut la bască de ce am ales noi. Votăm degeaba, că oricum nu ne luați în seamă. 🤬🤬🤬”, a scris Andreea Perju pe Instagram.

„Problema nu e că plânge doar fii-mea, problema e că plâng generații de copii pe care încercați să-i «handicapați» de tot. Vorbiți continuu de sănătatea fizică, dar acum câteva săptămâni a fost ditamai festivalul de muzică, cu zeci de mii de oameni. Acolo nu v-ați îngrijorat de ce avea să urmeze…”, a continuat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, au aniversat 2 ani de mariaj. Cum s-a cunoscut perechea

Cristina Ștefan, despre lupta pentru a deveni din nou mamă: „M-am rugat mult… mulți ani”

Ileana Badiu, despre lupta ei cu COVID-19: „Toată familia mea e bolnavă”

„Înainte de sănătatea fizică, distrugeți sănătatea mintală a copiilor și o faceți cu bună știință pentru că mi-e greu să cred că țara asta e condusă NUMAI de incompetenți. În loc să dați 100 de lei omului să se vaccineze, normal că nu se vaccinează lumea pentru că n-are încredere în sistemul ăsta, mai bine le explicați oamenilor pe înțelesul lor DE CE e important să se vaccineze”, a completat.

„Ce faceți voi e un fel de mită, mităăăă de doi lei. Explicați-le oamenilor de ce e important să meargă copiii la școală, faceți cumva ca testele de determinare a numărului de anticorpi să CONTEZE, nu mai gândiți mojic și limitat. Ne ducem de râpă și nu uita, din cauza ta, dragă sistemule, copilul meu a plâns în seara asta și sunt ferm convinsă că n-a fost singurul copil cu lacrimi în ochi, iar eu n-am fost singura mamă căreia i s-a «rupt» sufletul în bucăți! Să îți fie rușine! 😢😢🤬”, a încheiat.

„Cuvinte tare adevărate! Cred că toată lumea s-a saturat!”, a comentat cineva. „Fix la fel și la noi. Deși nu au fost cazuri în clasa ei, au luat decizia de a închide toată unitatea școlară, conform noilor reglementări. Partea cu adevărat tristă este că pe cei mici chiar îi afectează din punct de vedere psihic”, a mai scris altcineva. „Well, în loc să voteze, ar fi fost grozav dacă părinții ăștia s-ar fi și vaccinat. Atunci copiii n-ar mai fi dus virusul acasă și nici spitalele n-ar fi în halul în care sunt”, a mai scris cineva.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter