Andreea Perju, fotografie din patul de spital. „Aștept rezultatele biopsiei”

De Unica.ro, pe

Andreea Perju (37 de ani) a dezvăluit în mediul online că recent a suferit o intervenție chirurgicală. În prezent, actrița așteaptă rezultatele biopsiei.

Andreea Perju, fotografie din patul de spital. „Aștept rezultatele biopsiei”

„Gata, a trecut, dar o să vă povestesc un pic despre episodul meu. Poate vă ajută să conștientizați că e important să mergeți la controale periodice, să țineți sub control și să vă ascultați instinctul atunci când vine momentul să acționați. De 8 ani țineam sub control un adenom la sânul stâng care, din păcate, în ultimul an, din cauza stresului și dezechilibrului hormonal, a mai dezvoltat 2 «frați»”, a scris Andreea Perju pe Instagram.

„În octombrie am zis că TREBUIE să fac ceva dar, româncă fiind, am tot amânat momentul. Sănătatea o punem pe locul 100 și mereu găsim situații care au întâietate. Nu-s mândră de asta, dar câți dintre voi vă regăsiți în descrierea mea? Așa că au mai trecut 9 luni și «domnul» s-a înmulțit și a și crescut la aproximativ 3 cm. După ultima ecografie am zis că e momentul să acționez”, a continuat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Ilan Laufer a suferit o operație la brațul drept. „Urmează perioada de recuperare”

Citește și: Când se vor căsători Ana Baniciu și Edy Kovacs. „Ne pregătim de o nuntă cu sute de invitați”

Citește și: Ce i-a spus Adda fiului ei despre afecțiunea de care suferă. „I se pare foarte amuzantă explicația”

Din mariajul cu Cristi Dociu, Andreea are două fiice, Mara și Ada.

„Am vorbit cu doi doctori, un estetician și un chirurg, medici din noua generație, pasionați de meseria lor și atenți la nevoile pe care le aveam. Am făcut pași siguri spre intervenție. (…) Fără bartere, fără reclame ascunse, doar cu gândul la fetițele mele și la faptul că sunt un exemplu pentru ele. Le-am explicat ce urmează să se întâmple, de ce am ales așa și cât suntem de norocoase că medicina a evoluat atât de mult încât putem opri dezvoltarea unei posibile boli printr-o intervenție chirurgicală. Asta ne va liniști psihicul, care e prietenul sau dușmanul nostru, depinde mult de situație”, a mai scris actrița.

„Cred că o minte sănătoasă și pozitivă ajută corpul să rămână în armonie. Mai e un hop, aștept rezultatele biopsiei și merg mai departe. Viața e prea frumoasă ca să rămân blocată în încercările ei. Gânduri bune și aveți grijă de sănătatea voastră. În esență, de la ea ar trebui să pornească prioritățile, restul vine pe lângă!”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter