„Burlacul” Andi Constantin și-a găsit jumătatea. Cine este femeia care i-a pus inima pe jar

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Marți, 17 ianuarie 2023, 15:08

Andi Constantin, fostul protagonist al emisiunii “Burlacul”, de la Antena 1, are o iubită nouă și este mai fericit ca niciodată.

Andi Constantin are 32 de ani, este antreprenor, creator de conținut și multiplu campion de fitness. El a prezentat în 2021, în sezonul al șaselea al emisiunii matrimonială “Burlacul”, de la Antena 1. La vremea respectivă, Andi Constantin nu avea o parteneră și era în căutarea femeii ideale pentru el.

Andi Constantin: „Îmi doresc o familie!”

”Nu am avut foarte multe iubite pentru că nu mi s-a câștigat încrederea de foarte multe ori. Îmi doresc să am o relație stabilă, să am o familie. Speram că, undeva la 30 de ani, o să am o familie deja, mai ales că mă uit la prietenii mei din copilărie și văd cât de fericiți sunt în relațiile lor, cei mai mulți au și copii.

Citeşte şi: Ana Bene, în brațele altui bărbat după despărțirea de Andi Constantin

Vreau să dăruiesc fericire și vreau să împart viața mea la doi, la trei, pentru că merită împărțită!” – spunea el acum doi ani.

Andi a fost, în trecut, „Ispită” în emisiunea “Insula iubirii”. De asemenea, Andi Constantin a făcut parte și din echipa Războinicilor, în Survivor România 2020.

Andi Constantin și-a găsit jumătatea

Fostul “Burlac” și-a găsit acum o femeie care îi face inima să tresară. Andi a povestit, într-un interviu recent, că iubita l-a cucerit prin simplitate și naturalețe. Ea colegă cu el la sala de fitness. Lucrează, ca și el, în industria fitness-ului și relația lor durează de trei luni.  

Citeşte şi: Cum arăta Andia înainte de a fi celebră. Filmarea care i-a garantat succesul

„În prezent sunt într-o relație, nu neapărat ea este motivul deciziilor mele de acum, pentru că această decizie am luat-o înainte de a fi într-o relație. Este prea devreme să vorbim despre o căsătorie. Sunt de trei luni împreună cu ea și suntem destul de bine. Am fost cucerit de ea prin simplitatea și naturalețea pe care o are. Este pasionată de sport, la fel ca și mine și lucrează în industria fitness-ului.” – a declarat Andi Constantin pentru Click!

„Nu facem planuri de căsătorie momentan”

Momentan, Andi Constantin și iubita lui sunt la începutul relației, așa că nu se poate vorbi despre o căsătorie. Dar Andi își dorește să-și întemeieze o familie. Iar dacă traseul lor sentimental va decurge șa cum își doresc, sunt șanse mari să auzim și de o nuntă în ceea ce-i privește.

„Planurile nu le fac momentan cu iubita mea, cele de viitor, pentru că știi, este o vorbă: Dumnezeu râde la planurile noastre, dar dacă totul o să meargă bine între noi, de ce nu să ne căsătorim? O să vedem”,  –  a adăugat el. 

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter