Anca Dumitra s-a logodit? „Cam asta ar însemna”

De Unica.ro, pe

Anca Dumitra, iubită de publicul român pentru rolul Gianinei, din serialul „Las Fierbinți”, și iubitul ei, Manfred Spendier, s-ar fi logodit. Actrița a vorbit despre eveniment în ziua aniversării de 35 de ani, pe 31 august 2022.

Anca Dumitra s-a logodit? „Cam asta ar însemna”

Intrată virtual în direct în emisiunea „La Măruță”, Anca a fost întrebată dacă bijuteria de pe inelarul stâng este un inel de logodnă. „Cumva, dacă e pe mâna care trebuie, cam asta ar însemna”, a răspuns actrița. La începutul lunii august, tot în emisiunea „La Măruță”, Anca a vorbit în premieră despre relația cu Manfred.

„Vă spun eu, vorba aceea din politică, merge bine totul. Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și totuși surprinzătoare. Dar nu știu ce să zic, decât enjoy the time. Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale. În confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult”, povestea actrița atunci.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: „Am intrat în birou și avea poză cu mine!”. Întâmplarea care a șocat-o pe actrița Anca Dumitra

Citește și: Anca Dumitra, Gianinuța din „Las Fierbinți”, a izbucnit în lacrimi la Măruță. Ce a pățit actrița

Citește și: Anca Dumitra, despre ce nu-i place la rolul Gianina din LAS FIERBINȚI

Manfred Spendier s-a născut în Austria, dar locuiește de mai bine de 12 ani în România. Spendier este șeful Titan Machinery România, reprezentanța unuia dintre cei mai puternici dealeri de utilaje de agricultură din țara noastră. Manfred Spendier este pasionat de motocross.

Anca Dumitra iubit Manfred Spendier

„Este un tip foarte deștept și discret. Amândurora le place să fie în oglindă la capitolul discreție. Este austriac, dar este stabilit în România. Înainte să o cunoască pe Anca, știa cine este, normal. Probabil că o văzuse la televizor. Nu face parte din cercul artistic. Aș putea spune că domeniul în care el activează este chiar opus: agricultură. Sunt împreună de ceva vreme, s-au mai afișat împreună în public. Anca are parte de toată susținerea lui. E iubitul ei, normal că a fost prezent în sală la spectacolele de teatru în care ea a jucat”, au declarat surse apropiate cuplului, pentru VIVA!.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter