Ana Dobrovie a vorbit despre conflictul cu Cătălin Zmărăndescu de la „Survivor România” 2022

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 15 februarie 2022, 10:30

După eliminarea de la „Survivor România” 2022, Ana Dobrovie a vorbit despre conflictul pe care l-a avut cu Cătălin Zmărăndescu în cadrul competiției.

Ana Dobrovie a fost eliminată în ediția din 8 februarie de la „Survivor România” 2022. Pe parcursul competiției, aceasta a avut parte de un conflict aprins cu luptătorul MMA, Cătălin Zmărăndescu.

Chiar nu l-am înjurat de familie. Mi-a zis ceva de genul: „Nu ți-e rușine că am copii cât tine de mari?”. Eu i-am zis că tocmai pentru că este o persoană matură, nu ar trebui să se coboare la nivelul meu, pentru că tocmai ce a zis că are copii cât mine.

Eram super agresivă. Eu când am dreptate și mă enervez, mă zbat din toate încheieturile. Și lumea de aia prinde necaz pe mine și nu mă suportă, că sunt prea expresivă și prea cu patos. Eu când mă cert, mă cert, a spus aceasta, potrivit Fanatik.ro.

Citește și: Cristian Boureanu și Cristina Belciu, prima imagine împreună în mediul online

De ce l-au dus părinții pe Emil Rengle la psiholog în copilărie: „Aveam 6-7 ani…”

Cum s-au îmbrăcat vedetele din România la nunta milionarului Cristian Burci, din Abu Dhabi

Anamaria Prodan, intervenție estetică nouă la nivelul feței

Ana Dobrovie: „Am ieșit prima din echipa mea. Nu pe bună dreptate”

În vârstă de 30 de ani, Ana Dobrovie a recunoscut faptul că are un temperament vulcanic, iar asta i-a grăbit eliminarea.

Eu mă aprind pe moment și după aceea uit de certuri. Nu știu dacă aș fi procedat altfel. Lumea m-a taxat din cauza gurii mele mari. 

Din ce am citit acum pe internet, lumea s-a luat de mine datorită aspectului meu fizic sau a implantului meu mamar. Aceste operații sunt încă un subiect tabu. La probele de forță mi-a fost și mie frică, am fost și lovită în sânul drept, a adăugat ea.

Totodată, fosta concurentă de la „Survivor România” 2022 crede că ar fi meritat să mai rămână în concurs.

Mă vedeam câștigătoare, eu eram cu legea atracției. Am exagerat. Am ieșit prima din echipa mea. Nu pe bună dreptate. Nu sunt de acord cu colegii mei. Nu eram cea mai slabă, într-adevăr, eram cea mai lentă. Sunt mândră de mine. Puteam să fiu și mai bine. Dacă rămâneam deveneam și mai rapidă, a declarat Ana Dobrovie.

De ce s-au certat Ana Dobrovie și Cătălin Zmărăndescu

După ce echipa Faimoșilor a pierdut în fața Războinicilor în mod repetat, Cătălin Zmărăndescu a ținut un discurs în care și-a exprimat nemulțumirea, iar Ana Dobrovie a izbucnit în râs. Reacția ei l-a enervat la culme pe luptătorul MMA și a urmat un schimb de replici tăioase între cei doi.

Râzi? Crezi că e de râs? Ce ai făcut în viața ta ca să fii mândră? De câte ori a cântat imnul pentru tine? Felicitări că ați câștigat, dar nu râde. Se întoarce roata, i-a zis Cătălin Zmărăndescu.

Da, am adus 2 puncte, sunt foarte fericită deoarece în ultimele jocuri nu am reușit să aduc punct și acum am echilibrat puțin și partea mea. Și aș vrea să îi dau și o replică domnului Cătălin Zmărăndescu. Înainte să ne judece pe noi, noi nu suntem persoane cunoscute, dar el nu știe despre noi, ce am făcut noi la viețile noastre, ce am adus. Așa că să se raporteze la persoanele pe care le cunoaște și să nu vorbească despre viețile noastre personale. Mulțumesc, a spus și Ana de la Războinici.

Foarte inteligentă. Super inteligentă, bravo!, a fost replica lui Cătălin Zmărăndescu.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter