Ana Baniciu, impresionată de fiul lui Ștefan Bănică Jr.: „O să fie top băiatul!” Radu Ștefan împlinește 21 de ani

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Marți, 07 februarie 2023, 17:25

Zi mare pentru Radu Ștefan, care împlinește, astăzi, 21 de ani! Evenimentul a fost marcat și celebrul său tată, Ștefan Bănică Jr., pe un cont de socializare. Student la actorie, Radu Ștefan Bănică a reușit să își facă rapid un nume în showbiz. A început timid în show-urile tatălui său, ca mai apoi să explodeze la „Te cunosc de undeva”.

Impresionată de calitățile lui, Ana Baniciu crede că va ajunge departe. Artista s-a filmat cu colegul său de scenă la un restaurant.

Ana Baniciu: „Cel mai talentat dintre toți”

”Cel mai talentat dintre toți, ca să știți de la mine, o să fie top băiatul ăsta! Este deja, dar acum urmează mai mult”, a mărturisit Ana Baniciu pe contul ei personal de Instagram.

Radu Ștefan Bănică a dat lovitura în afaceri

Cochetează cu muzica și cu modellingul, iar în urmă cu un an, Radu Ștefan Bănică și-a deschis propria cafenea. „Sunt foarte fericit să vă spun că unul din visele mele s-a împlinit anul acesta. Vă aștept pe toți pentru o cafea bună, un brunch și de ce nu, un pahar de prosecco”, spunea atunci Radu Ștefan.

Și Andreea Marin s-a declarat încântată de reușita fiului ei vitreg. „Zi de neuitat pentru mine: cea mai bună felie de tort de mere făcut ca la mama acasă și o limonadă cu fructe răcoroasă și gustoasă, servite chiar de Radu Ștefan Bănică la cafeneaua sa. Și tortul de banane ales de Violeta mi-a făcut cu ochiul, însoțit de limonada ei cu mentă. Nu beau cafea, dar mireasma care te învăluie de cum intri e minunată.

M-a cucerit căldura locului, dar și mândria de a-l vedea pe Ștefan ca gazdă primitoare, firește, parcă ieri era copilul dulce de numai câțiva anișori… Azi e student la teatru, partener în acest business în care se implică trup și suflet, nici nu știu când a trecut vremea! Sunt mândră de cei doi frați care sunt înalți cât mine acum și vă recomand cu căldură un popas în inima orașului, la o cafea, un ceai, o gustare sau o prăjitură de casă!”, mărturisea vedeta pe Instagram.

Radu Ștefan crede că numele de Bănică reprezintă o mare responsabilitate

Radu Ștefan recunoaște că se mândrește cu numele lui, dar admite că reprezintă și o mare responsabilitate.

”E o mândrie, pentru mine, să port acest nume celebru, dar, în același timp, reprezintă și o mare responsabilitate. Cu siguranță, o să am de muncit de trei ori mai mult, dar asta nu mă va opri să urmez aceeași carieră ca tatăl și ca bunicul meu”, mărturisea Radu Ștefan pentru Viva.

”Nu este ușor să fii fiul lui Ștefan Bănică și mulți nu realizează faptul acesta. De mic a trebuit să știu să mă comport și să mă cenzurez în anumite situații. Nu pot să fac lucruri pe care prietenii mei le fac, nu pot să merg întotdeauna în locuri în care prietenii mei merg, iar mulți dintre foștii profesori și colegi nu mi-au făcut viața ușoară în școală tocmai pentru că port acest nume. Un sfat important pe care mi l-a dat tata în legătură cu meseria pe care vreau s-o fac este să am grijă să nu fiu pe scenă o formă fără conținut”, a mai spus Radu Ștefan.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter