Amna, eliminată de la Survivor 2021: „Mi-am depășit niște limite”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 02 martie 2021, 10:34

Amna (36 de ani) a părăsit competiția Survivor 2021. Artista, care a făcut parte din echipa Faimoșilor, a fost eliminată în ediția difuzată de Kanal D duminică, 17 ianuarie, seara. Și de la Războinici a plecat un concurent, însă din cauza unei accidentări.

Amna, eliminată de la Survivor 2021: „Mi-am depășit niște limite”

„Sunt mult mai puternică. Mi-am depășit niște limite. Am învățat să stau cu mine, nu apucam niciodată să stau cu mine. Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple. Colegii mei nu mai sunt colegi, sunt prieteni, familie. Vreau să-i aplaud din tot sufletul”, a spus Amna.

Solista va reveni acasă unde este așteptată de fiul ei, David, în vârstă de 6 ani și jumătate. În vara anului 2019, artista confirma că a divorțat de tatăl fiului ei după un mariaj de 9 ani și o relație de 12.

În urma despărțirii, Amna s-a dedicat fiului ei David și carierei sale. „Nu este un subiect foarte plăcut, dar cred că este comun mai ales în această perioadă a pandemiei. (…) Sunt foarte bine [acum] alături de băiețelul meu. Ne-am mutat în casă nouă. (…)

Cred că imediat după divorț m-a ajutat incredibil de mult munca. Muzica, prietenii și sportul, mult sport. Îmi place să fac sport. Așa a funcționat la mine. Fiecare femeie are ritmul ei”, spunea cântăreața în octombrie 2020, pentru Vorbește Lumea.

Și un concurent din echipa Războinicilor a părăsit competiția din cauza unei accidentări

Înainte ca Amna să fie eliminată, Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2021, a dezvăluit că Lucian Barbu, profesor de înot, este primul concurent care va părăsi competiția în urma unei accidentări.

Vizibil deranjat de accidentare și trist că va părăsi competiția, Lucian le-a promis colegilor lui că îi va susține până la final însă de acasă.

Conform regulilor competiției, în urma clasamentului publicului, concurentul favorit din fiecare echipă are dreptul să nominalizeze un concurent din echipa sa, arată WOWbiz.

În cazul în care concurentul nominalizat este și pe primul loc, acesta este salvat, însă pierde dreptul să nominalizeze. Dreptul îi revine astfel concurentului de pe locul doi.

Dintre cei nominalizați, concurentul cu cele mai puține voturi din partea publicului părăsește competiția Survivor România 2021. În urma acestui proces, Sorin de la Războinici și Amna de la Faimoși au fost nominalizați, iar solista a părăsit competiția.

Foto: Instagram

Citește și:

Cristina Șișcanu, criticată că este prea permisivă cu fiica ei. „Am vrut să se manifeste!”

Survivor România 2021. De ce își acoperă Majda, din echipa „Faimoșilor”, mereu picioarele. Ce are de ascuns

Laura Cosoi, mărturisiri emoționante pe rețelele de socializare: „Sfârșitul de an 2020 a fost tare greu pentru noi”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter