Obiectul de care Nadina Zisu, de la Kanal D2, nu se desparte: “E amuleta mea. O port de 12 ani, zilnic” / Exclusiv

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 18 mai 2023, 11:06

Nadina Zisu de la “Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”, emisiune difuzată de Kanal D2, deține o amuletă norocoasă, spune ea, de care nu se desparte de 12 ani.

Nadina Zisu este superstițioasă și are un talisman norocos de care nu se desparte niciodată. Despre ce este vorba? Ei bine, vorbim despre o bijuterie pe care a primit-o de la mama ei când a terminat liceul. Nadina nu a dat jos brățară de la mână niciodată și consideră că este talismanul ei norocos, după cum am aflat chiar de la ea.

Nadina Zisu, “Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”: „Pentru mine nu e ceva nou trezitul de dimineață”

Aveți deja mai multe ediții la activ de “Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”, emisiunea difuzată simultan pe Kanal D2 și Radio Impuls, de luni până vineri, de la 7.00. Cum vezi experiența trezitului de dimineață? Cât de matinală ești? Cum te înțelegi cu colegii de emisiune, de la Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat?

Pentru mine nu e ceva nou trezitul de dimineață, am făcut-o și de la ora 03:00 o bună perioadă, așa că 05:30 e chiar la îndemână acum. Nu e chiar așa de simplu, dar nu e nici atât de crunt cum pare. Cu puțină disciplină, devine obișnuință… chiar și în weekend-uri.

Unde mai pui că ajung și devreme acasă. Suntem o echipă faină, ne-am obișnuit repede cu toții, și aici mă refer și la Greeg și Cosmin Cernat, și la oamenii din spatele camerelor, pentru că și munca lor contează enorm; dacă ei n-ar fi acolo, cine ne-ar da la televizor și la radio?

Aș zice că ne înțelegem neașteptat de bine pentru o mână de oameni care nu se cunosc de multă vreme și asta e mare lucru.

Nadina Zisu: „Sunt un om extrem de sensibil”

Ce visai să devii când erai mică? Te-ai văzut mereu în această postură? Când te-a atras lumea televiziunii și care a fost factorul care te-a făcut să zici „da, vreau să fac televiziune„?

Ziarist mi-am dorit dintotdeauna să devin. Ziarist de presă scrisă, televiziunea n-a fost primul meu vis, chiar dacă citeam presa în oglindă. Și, de altfel, așa mi-am și început cariera, primul job a fost în presa scrisă. În facultate, am avut un domn profesor care ne spunea deseori cât este de important să treci prin presa scrisă dacă vrei să ajungi să faci și televiziune.

Mânată de pasiunea pentru scris, dar și de sfaturile date de dumnealui, asta am și făcut, am ales să scriu, înainte de toate. Mi-au prins foarte bine anii din spatele camerelor, am învățat enorm și nu aș face lucrurile altfel, de ar fi să o iau de la capăt. Ce m-a făcut să zic și camerelor? Să mă vadă ai mei la televizor.

Am fost curioasă cum aș fi și dincolo de ecrane. Mi-a plăcut în egală măsură și pot spune că sunt mândră de mine că pot să fiu și în fața, și în spatele camerelor.

„Iubesc animalele și cred că noi, oamenii, avem foarte multe de învățat de la ele. Mă scoate din minți nedreptatea, mă întristează ignoranța și prostia”

Nadina Zisu iubește animalele
Nadina Zisu iubește animalele

Cum este Nadina dincolo de micul ecran?

Sunt un om care cară pe umeri o lungă listă de TO DO, de pe care încerc, cât pot, să mai tai câte un obiectiv.

Sunt un om extrem de sensibil, o persoană căreia îi place mult să fie printre oameni; am și perioade în care nu vreau decât să mă retrag în cochilia mea, să îmi reîncarc bateriile. Îmi plac oamenii, îmi plac poveștile, îmi place foarte mult să călătoresc și să observ stilul de viață din alte spații culturale, al oamenilor care par, poate, diferiți de noi, fără să știm cât de multe ne leagă, de fapt.

Iubesc animalele și cred că noi, oamenii, avem foarte multe de învățat de la ele. Mă scoate din minți nedreptatea, mă întristează ignoranța și prostia. Și încerc să mă educ să mulțumesc măcar o dată pe zi pentru ceea ce-mi oferă viața pentru că știu că sunt un om norocos.

Ce hobby-uri are Nadina Zisu de la “Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”

Îți place shoppingul? Călătorești? Care a fost ultima vacanță și ce anume te-a impresionat?

Îmi plăcea cândva shoppingul. Acum, nu mai am deloc, dar deloc răbdare să colind magazine. Aș vrea să iau din ochi acasă tot ce-mi place și văd eu apoi ce fac cu ce am achiziționat. Da, călătoresc cât de des pot. Ultima dată am fost la Roma, de ziua mea. Italia e o țară superbă, cu un milion de locuri de văzut și de plăcut.

Dar un loc care m-a marcat și ajutat, pot să zic, e deșertul Sahara, unde am fost acum câțiva ani. Un răsărit în deșert e o experiență din altă lume și adevărată hrană pentru suflet. În acea imensitate de… nimic, realizezi cât de mici, de fragili suntem, într-un univers infinit.

„Port de 12 ani, zilnic, o brățară de la mama”

Care este lucrul cel mai de preț pe care îl deții? Dar cea mai frumoasă amintire?

Port de 12 ani, zilnic, o brățară de la mama. Mi-a făcut-o cadou când am terminat liceul și mi-a plăcut atât de mult încât m-a însoțit în toții anii ăștia constant. E amuleta mea care chiar îmi poartă noroc, pentru că mama este cel mai bun și frumos om din viața mea.

Dintre amintirile frumoase, nu pot alege una singură. Dar cu siguranță asta mă trimite cu gândul la studenție. Am avut o studenție foarte frumoasă, cu amintiri pe viață, la Iași…

Foto: Kanal D 2

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter