AMI: „Îmi place mult să gătesc. Fac o ciorbă delicioasă!“

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 11 decembrie 2019, 18:48

AMI, artistă Global Records, cântă, compune, a studiat vioara și a învățat să facă acrobații pentru clipurile lansate. Mereu în căutare de nou, mereu cu dorința de a evolua și de a se reinventa, AMI este un artist care muncește constant pentru îndeplinirea visurilor sale.

Însă sunt perioade în care are nevoie de o pauză, de relaxare.

Pe lângă lectură și seriale, AMI are o pasiune mai puțin cunoscută: „Îmi place mult să gătesc. Și mă princep foarte bine la ciorba de cartofi, de fasole, de păstăi, de legume. Prietenii mei zic că fac o mâncare delicioasă. Iar pe mine mă bucură și mă relaxează gătitul.”.

„Ca să fii fericit“, melodia cantată de AMI alături de Mark Stam, a ajuns la peste 1,3 milioane de vizualizări pe YouTube și se aude la cele mai cunoscute posturi de radio din România.

AMI a lansat recent 2 piese în cadrul THE SESSION: „Atât de fain“ și „Ora mea exactă“. THE SESSION este un proiect care aduce suprize din partea artiștilor Global Records, invitându-i să își exprime personalitatea într-un cadru minimalist. Accentul este pus pe stările transmise de melodii și pe stilul fiecăruia dintre ei. Toate clipurile vor fi disponibile pe YouTube și în magazinele digitale, dar și pe TV, în exclusivitate pe Music Channel.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter