Alina Pușcaș a apelat la postul intermitent, după ce a întâmpinat mai multe probleme de sănătate: „Am găsit elixirul”

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 24 ianuarie 2023, 16:36

Alina Pușcaș a apelat la postul intermitent după ce, anul trecut, a avut mai multe probleme de sănătate. Prezentatoarea de televiziune a dezvăluit că, după 7 zile, a reușit să slăbească 3 kilograme.

Alina a susținut, într-un InstaStory, că a descoperit odată cu acest post intermitent, „elixirul tinereții”.

Alina Pușcaș, probleme de sănătate: „Am fost internată în spital”

Prezentatoarea de la Antena 1 a dezvăluit în luna decembrie a anului trecut s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate și chiar a fost internată în spital din cauza unei infecții. Însă a reușit să treacă peste aceste probleme cu ajutorul postului intermitent (fasting).

„Pentru mine este o mega realizare pentru că până acum nu am încercat nici măcar odată să nu mănânc măcar o singură zi. Ăsta a fost targetul meu, cele 3 zile, iar de mâine voi continua cu fastingul 16:8 pentru că voi pleca în vacanță și nu vreau să mă întorc la a mânca trei mese pe zi, dar nici să fac varianta de fasting drastic”, a afirmat Alina Pușcaș într-un InstaStory.

Vedeta a ținut post intermitent timp de o săptămână, iar 3 zile a băut doar apă.

„Cred că este foarte important să vă comunic despre această experiență a mea cu fastingul de o săptămână, ce am simțit că s-a schimbat radical cu organismul meu. E important să începi de la fondul pe care am pornit această luptă. Practic în decembrie am fost internată în spital, o infecție destul de gravă și o inflamație în zona toracelui. Am rezolvat-o cu 14 zile de antibiotic la greu. Din care 10 s-au făcut numai perfuzii. Eu în acea perioadă nu am slăbit deloc, deși mâncam o supă pe zi, pentru că acele perfuzii erau făcute special ca un cocktail să mă ajute și pe partea asta”, a povestit Alina Pușcaș.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Diagnosticul primit de Alina Pușcaș, după ce a ajuns de urgență la spital: „Sunt rare cazurile”

„Nu aveam energie, nu aveam putere”

„Dar problema era că la câteva zile după ce am scăpat de antibiotice, începusem să mă umflu foarte tare. Iar în 2 săptămâni am pus cam 5 kilograme. Nu mă deranjau neapărat kilogramele, cât faptul că aveam senzația că nu mă pot mișca cum trebuie. Probabil că și din acest motiv nu mai îmi venea să merg la sală. Nu aveam energie, nu aveam putere să fac chestii pe care obișnuiam să le fac atât de ușor înainte de această infecție”, a completat prezentatoarea.

„Și atunci s-a întâmplat ca luni să dau de un doctor care mi-a spus: e o soluție senzațională să începi să faci fasting și o să vezi ce schimbare radicală se va întâmpla în corpul tău imediat. Și asta am făcut”, a mai spus Alina Pușcaș.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Ce face Alina Pușcaș pentru a scăpa rapid de kilogramele suplimentare acumulate în vacanțe. „În patru zile îmi revin”

Citește și: Alina Pușcaș are un nou look: „Mi-a fost frică să fac o schimbare”. Îți place cum arată vedeta Antena 1?

Beneficiile aduse de postul intermitent Alinei Pușcaș

Alina Pușcaș a mărturisit că, deși a ținut doar o săptămână post intermitent, deja beneficiile sunt vizibile.

„Primul lucru pe care l-am sesizat a fost faptul că acea inflamație din zona toracelui s-a retras de tot. Din prima zi în care am făcut fastingul 20:4 și până astăzi și când închei cu fastingul cu apă mi s-a retras această inflamție de tot”, a spus vedeta.

„Mi se pare că mi s-a schimbat tenul. A devenit mult mai luminos. Pielea, e mult mai plăcută. Evident sunt mult mai puține toxine în cele trei zile în care am băut doar apă. Următoarea chestie care este extrem de benefică – mi-a scăzut tensiunea. Eu sunt, după cele trei sarcinii, la limita hipertensiunii. Adică sunt undeva la 130 cu 83, 84, 85, în funcție de cât de agitată este ziua. Eu sunt de niște ani la această limită de hipertensiune. Și iată că acum, în fasting, această tensiune mi s-a reglat destul de bine. Este practic o tensiune de sportiv”, a explicat Alina Pușcaș.

De asemenea, vedeta Antenei 1 a precizat că a reușit să slăbească, în aceste 7 zile, aproape 3 kilograme.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Alina Pușcaș și Irina Deleanu, scandal din cauza unui loc de parcare: „Am pretenția să își ceară scuze public”

Alina Pușcaș: Fastingul „încetinește procesul de îmbătrânire”

Alina Pușcaș susține că a descoperit elixirul tinereții în acest post intermitent.

„Știu că fastingul este foarte bun pentru că încetinește procesul de îmbătrânire. Mai ales pentru noi femeile, mi se pare genial pentru că am găsit elixirul”, a declarat vedeta.

Totodată, Alina a spus că postul intermitent a ajutat-o să nu își mai dorească tot timpul să mănânce.

„Un alt efect super benefic este faptul că am reușit să scap de acea disperare de a mânca, acea poftă la orice colț, când simțeam un miros de ceva. Nu mai sunt disperată să gust”, a subliniat ea.

Alina Pușcaș a ținut să precizeze că intenționează să țină în continuare post intermitent și le-a promis urmăritorilor ei de pe Instagram că îi va ține la curent cu schimbările pe care le va observa la organismul ei.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Alina Pușcaș

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter