Alice Peneacă, primele imagini cu noul iubit. Cu ce se ocupă bărbatul

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 25 august 2022, 11:54

Alice Peneacă (30 de ani) s-a afișat alături de un nou iubit, la 3 ani și jumătate de la divorțul de regizorul Bobby Păunescu (47 de ani). Perechea s-a cunoscut, cel mai probabil, lucrând împreună.

Alice Peneacă, primele imagini cu noul iubit. Cu ce se ocupă bărbatul

Iubitul modelului, Dragoș Caliminte, este antreprenor. Din 2007 până în 2011, bărbatul a urmat Facultatea de Inginerie Mecanică din cadrul Universității Ovidius din Constanța. Dragoș mai are studii în economia afacerilor și un master în Tehnologii și Management în Industria Petrolului și Gazelor Naturale, tot la Universitatea Ovidius.

Dragoș este pasionat de mașinile de epocă, surf și drumețiile pe munte. Bărbatul a pus bazele unui proiect numit W.I.T.G.W (What If Things Go Well), în cadrul căruia „sufletele creative își pot împărtăși ideile și pot crea conexiuni în spațiul digital, dar și fizic”.

Alice joacă rolul Adinei în filmul „Pup-o, mă! 3”, care se va lansa în curând. Protagonistul peliculei, Tica, mai are o ultimă șansă de a pupa o mândră de Ziua Lânii, anul acesta urmând să împlinească vârsta bărbatului neînflorit. Vârsta la care se spune că Dumnezeu ia mințile celui ce nu le-a folosit să-și facă un rost în lume.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Cariera modelului Alice Peneacă, afectată de pandemie. Fotomodelul se gândește să se reprofileze

Citește și: EXCLUSIV. Dana Rogoz, despre provocările vieții de actor: „Trebuie să te împaci cu faptul că profesia asta ține foarte mult de șansă”

Citește și: EXCLUSIV. Irina Rimes, experiență „funny, dar și înfricoșătoare” cu un fan: „Chiar la ușa casei mele”

Alice Peneacă și Bobby Păunescu s-au separat în 2017, dar divorțul s-a încheiat abia în decembrie 2018.

„Am divorțat la tribunal, a fost și el de acord cu divorțul. Nu am niciun regret. Este o experiență din care am învățat foarte multe lucruri și sper ca, pe viitor, să iau decizii mai bune. Nu există prietenie, însă există respect, din partea mea. Am ajuns împreună la concluzia că divorțul era singura soluție. Am ales să depun actele, întrucât vreau să merg mai departe cu viața mea. În urma divorțului am rămas cu o experiență de viață. Eu sunt ok, pentru că muncesc și am grijă de mine”, explica Alice Peneacă în 2018, pentru Pro TV.

Alice Peneacă, primele imagini cu noul iubit. Cu ce se ocupă bărbatul

Despre motivul divorțului, modelul a mai spus: „Pe de o parte nepotrivire de caracter, pe de altă parte am realizat că dragostea de sine este mult mai importantă. Având în vedere că suntem separați de foarte mult timp, consider că sunt foarte bine acum. Sunt fericită și îmi doresc să întâlnesc pe cineva potrivit pentru sufletul meu”.

Foto: Instagram; Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter