Alexia și Dima, transformare de senzație în Michael Jackson, la „Te cunosc de undeva!” „Am stat 5 ore la make-up, fără pauză!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 29 aprilie 2022, 15:35

Show-ul „Te cunosc de undeva!”, care reprezintă o adevărată provocare pentru artiști, punându-le la grea încercare vocile, talentele actoricești, dar și veleitățile într-ale dansului, revine la Antena 1 cu cel de-al 17-lea sezon.

Alexia și Dima, transformare de senzație în Michael Jackson, la „Te cunosc de undeva!” „Am stat 5 ore la make-up, fără pauză!”

Concurenți unul și unul au pornit în provocarea spectaculosului joc al transformărilor, într-un sezon al duetelor. Emi și Cuza, Ana și Monica Odagiu, Maria Buză și Paula Chirilă, Alexia Țalavutis și Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Carmen Chindriș și Romică Ţociu, Ilona Brezoianu și Florin Ristei și Anisia Gafton și Ionuț Rusu vor face spectacol la dublu, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

Încă din prima gală, care va fi difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, ruleta i-a pus la grea încercare pe toți. Printre „norocoșii” ediției se numără și Alexia Ţalavutis și Dima Trofim care vor avea parte de o transformare de zile mari, la dublu, în Michael Jackson, cu piesa Thriller.

„Am stat 5 ore pe scaun, în cabina de machiaj, fără nicio pauză! Asta ne-a adus nouă prima gală, o experiență memorabilă. Un travesti, în cazul Alexiei, un personaj foarte complex și foarte greu de dus. Având în vedere că e prima noastră reprezentație, ca echipă, la Te cunosc de undeva!, am avut emoții foarte mari, pentru că am muncit enorm!”, a declarat Dima Trofim.

„Pe lângă antrenamentele de canto, coregrafie și actorie, pe care le-am făcut la platou, ne-am și întâlnit în fiecare zi ca să repetăm, pentru că prima gală ne-a adus un personaj mai degrabă de finală!”, a completat.

Alexia Ţalavutis s-a declarat și ea de-a dreptul uimită de prima provocare pe scena transforming show-ului de la Antena 1.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Gina Pistol revine la „Asia Express”! Unde se va filma sezonul 5

Când are loc premiera sezonului 6 „Insula Iubirii”

EXCLUSIV. Dan Negru, detalii din culisele quiz show-ului „Jocul cuvintelor”: „Am emoții”

„Am fost de-a dreptul șocată să primim Michael Jackson din prima! Mă așteptam să începem cu ceva mai lejer, însă… Am stat 5 ore la cabina de machiaj în ziua galei, fără nicio pauză. Nu am mai îndrăznit nici să mâncăm, de teamă să nu stricăm machiajul, din respect pentru munca întregii echipe, care e una colosală”, a povestit Alexia.

Pentru momentul nostru din Thriller s-a folosit machiaj special, mulaje din latex și foarte multe efecte lucrate cu grijă de echipa condusă de către Gabi Crețan. Lentilele negre ne-au dat mari bătăi de cap, întrucât sunt destul de opace, iar orientarea în spațiu devenea un pic dificilă, mai ales că Furnica (profesoara noastră de coregrafie) a cam scos untul din noi la repetiții, iar mișcările nu aveau voie să fie decât impecabile!”, a mai spus.

„Provocarea supremă la acest show este să cântam și să dansăm în același timp și, desigur, să nu uităm nici de actorie, aducând live pe scena Te cunosc de undeva! referințe din videoclipurile artiștilor. Ceea ce facem noi e foarte greu!”, a încheiat.

Cum se vor descurca cele 8 cupluri de concurenți cu provocările ruletei, telespectatorii vor putea afla urmărind prima gală a transforming show-ului, sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

Foto: Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter