Alexandra Stan și Zannidache s-au cuplat? Ce se petrece între concurenții de la Survivor România 2021

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 15 februarie 2021, 15:48

Alexandra Stan și Zannidache par să aibă o legătură tot mai apropiată în show-ul Survivor România 2021.

Chiar dacă lasă să se înțeleagă că există o tensiune între ei, colegii lor de echipă bănuiesc că între cei doi s-ar înfiripa o idilă. Să fie vorba doar de tachinări menite să ascundă sentimentele puternice pe care le au unul față de celălalt?

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

În urmă cu câteva săptămâni, Zannidache și Alexandra Stan întraseră într-un conflict, cântăreața fiind acuzată că are performanțe mult prea slabe în competiție și că este falsă.

“A venit Stan la mine și mi-a zis să nu mai vorbesc așa urât despre ea, că ea vorbește frumos despre mine. Stan, n-am venit aici să facem înțelegeri. A venit Jador la mine: . I-am zis, vere, trebuie să ai și caracter și atitudine. Mi se pare că vi s-a urcat la cap. Ea e Alexandra Stan, despre care oricum n-am mai auzit. Dacă ești varză și fac gastrită din cauza ta, d-abia aștept să ieși afară. Plânge fals, este o falsă”, declara Zanni, în urmă cu ceva timp, în competiție.

Citeşte şi: Ce studii are Zanni de la Survivor România 2021

La scurt timp după aceste acuzații, Alexandra a avut o reacție la care nu se aștepta nimeni, spunând că între ea și Zanni este doar “o ceartă de îndrăgostiți”.

Ceilalți concurenți au simțit și ei că între artistă și Zanni este ceva mai mult decât o relație de colegialitate.

„A recunoscut Alexandra! Că e ceartă de îndrăgostiți, auzi?! Eu cred că ăștia doi de iubesc. Cine se tachinează se iubește. Ei dorm în același pat în fiecare seară și se ceartă în fiecare zi. Ce să înțelegem de aici? Eu cred că voi doi o să fiți împreună la anul și o să aveți și un copil. O să iasă direct cu tatuaje”, spunea Culiță Sterp, în emisiunea difuzată la Kanal D.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter