Alexandra Stan: „Acum sunt o femeie mult mai puternică”

De Viva.ro, pe

După o lungă perioadă de tăcere, Alexandra Stan (24) a decis să ia atitudine. S-a implicat activ într-o campanie antiviolenţă, are o nouă echipă de manageri şi este gata să revină pe scenă.
Am revăzut-o pe Alexandra la conferinţa de presă care anunţa implicarea ei în campania antiviolenţă cu sloganul „Nu bate! Mai bine cântă“. Nici urmă de apariţia fragilă şi de privirea inocentă de pe coperta VIVA! din urmă cu doi ani. Puştoaica naivă de atunci s-a transformat într-o femeie hotărâtă. Vechile ei ezitări au fost înlocuite de o atitudine fermă, care transmite clar mesajul că acum ştie ce vrea.
Alexandra, eşti imaginea unei campanii antiviolenţă. A cui a fost ideea iniţierii acestui proiect?
Poliţia Capitalei mi-a cerut prin reprezentanţii instituţiei să susţin campania lor împotriva violenţei în familie. Răspunsul meu a fost imediat. Am spus un DA hotărât acestui proiect. Informaţiile citite pentru campanie m-au surprins total. Una din trei femei este bătută de către soţ, iar 25% din omorurile anuale din România sunt cauzate de violenţa în familie. Este păcat să nu facem ceva, este o situaţie gravă pe care toţi o ignorăm.
Vezi continuarea pe viva.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter