Alexandra Nechita, „micuța Picasso”, a devenit mamă pentru a doua oară

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 23 septembrie 2021, 10:59

Alexandra Nechita (36 de ani) a devenit celebră în lumea întreagă pentru picturile sale în stil cubist realizate de la o vârstă foarte fragedă. Alexandra a fost un copil minune, iar la 8 ani a avut prima ei expoziție personală la Bicblioteca Municipală din Los Angeles. Astăzi, tablourile ei se regăsesc în muzee din toată lumea, iar multe dintre opere i-au fost cumpărate de celebrități precum Oprah Winfrey, Calvin Klein sau Whoopi Goldberg. Cea mai scumpă pictură a Alexandrei Nechita a fost vândută cu 400.000 de dolari.

Artista, supranumită “Micuța Picasso”, stabilită de ani buni în SUA, a devenit mămică pentru a doua oară. Alexandra și soțul ei Dimitri Tcarfas, un designer din Ucraina, sunt în culmea fericirii pentru că băiețelul lor a venit pe lume în urmă cu câteva zile.

Citeşte şi: Alexandra Nechita: „Culoarea este prima mea dragoste”

Citeşte şi: EXCLUSIV! Raluka, cu toate cărțile pe masă în Unica de octombrie: „De foarte multe ori ajung să fiu dezamăgită de oameni”

Citeşte şi: Naomi Campbell o învață pe fetița ei de cinci luni despre importanța igienei

Citeşte şi: Teo Trandafir: „Eu nu voiam copii. Niciodată! Maia a picat din cer”

“Micuța Picasso” a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj prin care a anunțat că a născut. Artista a ales un nume rar pentru copilaș – Revve Elliot Nechita-Tcharfas.

„Revve Elliot Nechita-Tcharfas. Băiețelul nostru de vis a venit pe lume în zorii zilei de 18 septembrie. Suntem cu adevărat îndrăgostiți, profund și nebunește. Inima mea explodează” – sunt cuvintele scrise de artistă pe rețelele sociale, în dreptul unei fotografii în care apare ținându-și copilașul în brațe.

Alexandra și Dimitri mai au o fată, în vârstă de 6 ani, pe nume Tevyy.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter