Alex Dima – Între hoţi şi păpuşi Barbie

De Viva.ro, pe

Este reporterul mereu pe drumuri de la „România, te iubesc“ şi concurentul stresat de la „Masterchef − Proba Celebrităţii“. Mai presus de toate acestea este, însă, tatăl unei fetiţe de cinci ani, pe care o creşte singur şi care ştie că „tati prinde hoţi“.
Din taxi-ul care ne-a purtat prin tot oraşul pentru şedinţa foto într-o seară târzie şi rece, nu se auzeau decât vocile noastre plângându-se de oboseală. Alex a tăcut o vreme, după care s-a alăturat conversaţiei, adăugând pe un ton asumat: „Eu nu am mai avut un weekend liber de vreo două luni“. Evident, s-a făcut linişte în maşină.
Tocmai revenise în Bucureşti dintr-un tur de forţă ce a inclus Con­stanţa şi Poiana Braşov, urma să plece spre Bacău, Târgu Lăpuş şi un sat din sudul ţării, iar în momentul conversa-ţiei era deja în întârziere la premiile TV Mania. Alex are un simţ al umorului aparte. De pildă, nu înţelege de ce, deşi a abordat de doar cinci ori la „România, te iubesc“ subiectul pădurilor defrişate, acesta a devenit ca un fel de carte de vizită pentru el. Aşa că, în timp ce se pregătea să plece mai departe, m-a ru­gat să nu insist în articol pe ipostaza nedorită de erou al pădurilor.
Câte seri petreci acasă dintr-o lună?
Aproape toate. O ediţie „România, te iubesc“ înseamnă cam o lună şi jumătate de muncă. Am o săptămână şi ju-mătate muncă de teren, o săptămână de vizionat şi de scris, iar asta fac acasă, după care urmează montajul, când stau la muncă până pe la 1 noaptea, într-adevăr, timp de cinci, şase zile.
Vezi continuarea pe viva.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter