Alessia, dezvăluiri șocante despre cum părinții fostului iubit au vrut să-i răpească băiețelul

De Unica.ro, pe

În urmă cu un an și jumătate, cântăreața Alessia (38 de ani) și partenerul său de viață, Alexe Ionuț, au divorțat după o relație de 11 ani. Cei doi au împreună un băiat, pe nume Alvin, în vârstă de 4 ani.

Alessia a vorbit recent despre dramele prin care a trecut în ultimii ani. Artista a avut mari probleme cu sarcina și, initial, medicii nu i-au recomandat să rămână însărcinată pentru că avea hernie de disc și dureri de spate insuportabile.

„Durerile au început acum câţiva ani buni. Aşa tare nu m-a durut niciodată cum mă doare acum, sincer. Aveam recomandare de la medic să nu rămân însărcinată, dar s-a întâmplat. Am stat la pat în ultima perioadă de sarcină, dar după ce am născut, cu creşterea lui Alvin, s-au agravat problemele şi acum abia mai merg. Mă doare foarte tare, pentru că îl ţin pe Alvin în braţe… are aproape 7 kg”, povetea artista în urmă cu câțiva ani.

Citeşte şi: Simona Gherghe, atacată în platoul Acces Direct. „Nu au fost live”

Citeşte şi: Aida Parascan trece prin momente dificile după sarcina pierdută. „Bărbatul cu care trebuia să am un copil nu…”

Citeşte şi: Cum au fost surprinși Alexandru Ciucu și Alina Sorescu după ce s-a zvonit că divorțează

Citeşte şi: Cântărețul Michele Merlo a murit, după ce medicii i-au pus un diagnostic greșit

Alessia a mai spus că neînțelegerile cu familia fostului iubit erau la ordinea zilei.  În plus, Ionuț obișnuia adesea să o agreseze fizic și verbal, iar din pricina stresului trait, cântăreața s-a îmbolnăvit de TBC.

Alessia a dezvăluit un moment cumplit când bunicul copilului ei i-a smuls băiețelul din brațe și a strâns-o pe ea de gât.

„Am venit la București să îmi iau copilul. M-au batjocorit, a coborât tatăl lui. Mi-a arătat dosul, om la 60 de ani. Am plecat așa cum am venit și peste trei zile am venit să-mi iau copilul. A coborât mama lui cu Alvin, am deschis ușa am ieșit să-l iau în brațe, iar mama lui mi l-a smuls din brațe. Copilul urla. L-a strigat pe soțul ei, a venit, m-a strâns de gât. Mi-am pierdut cunoștința. Trăgea de copil ca de un ursuleț de pluș, efectiv. Când a văzut că nu scapă de mine, femeia l-a tras efectiv de șolduri și s-a trântit efectiv pe asfalt cu el”, a dezvăluit Alessia, la Kanal D.

Foto – Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter