Alec Baldwin, mesaj după ce a omorât-o accidental pe Halyna Hutchins: „Inima mea e frântă”

Ultimul update Luni, 25 octombrie 2021, 11:30

Alec Baldwin a transmis un mesaj cutremurător după ce a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins pe platourile de filmare ale peliculei „Rust”. Actorul s-a arătat devastat de incident.

După tragedia care a avut loc joi, 21 octombrie, în New Mexico, Alec Baldwin a transmis pe rețelele de socializare condoleanțe pentru familia colegei sale, Halyna Hutchins.

Nu există cuvinte pentru a descrie şocul şi tristeţea în ceea ce priveşte tragicul accident care i-a luat viaţa lui Halyna Hutchins, o soţie, mamă şi o colegă a noastră foarte admirată. Cooperez pe deplin cu Poliţia în această investigaţie. Inima mea e frântă pentru soţul ei, fiul lor şi toţi cei care o ştiau şi o iubeau pe Halyna, a transmis actorul pe contul lui de Twitter.

Alec Baldwin, „isteric și de neconsolat” după incident

Potrivit unei surse a revistei People, Alec Baldwin ar fi luat decizia să-și anuleze celelalte proiecte și să se retragă din viața publică pentru că are nevoie „de timp pentru el însuși să-și revină”.

A fost devastat. Așa se descurcă el în momentele dificile. Ori de câte ori se întâmplă ceva rău, pe termen scurt, se îndepărtează de viața publică, a spus sursa.

Aceasta a mai dezvăluit că actorul american a fost „isteric și de neconsolat ore în șir” în urma tragicului accident.

Toată lumea știe că a fost un accident, dar este absolut devastat.

Citește și: Soția lui Alec Baldwin a pierdut sarcina

Alec Baldwin a împușcat mortal o femeie pe platourile de filmare

Hilaria și Alec Baldwin, detalii despre al șaselea copil al lor

Cine a fost Halyna Hutchins, femeia împușcată de Alec Baldwin

Regizorul Joel Souza a fost externat

În timpul filmărilor pentru westernul „Rust”, Alec Baldwin a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins, directoarea de imagine, și l-a rănit pe regizorul filmului, Joel Souza.

Bărbatul a fost transportat la spital de pe platourile de filmare de la Bonanza Creek Ranch, New Mexico. După ce a primit îngrijiri medicale, acesta a fost externat și a avut o primă reacție cu privire la incidentul în care a fost implicat.

Sunt îndurerat de moartea prietenei şi colegei mele Halyna. Era o persoană bună, energică, incredibil de talentată, lupta din greu pentru fiecare succes şi m-a ajutat mereu să devin un cineast mai bun. Gândurile mele se îndreaptă acum spre familia ei în această perioadă dificilă, a declarat Joel Souza, care acum se află în perioada de recuperare, potrivit Adevărul.

Cum s-a petrecut incidentul în care Halyna Hutchins și-a pierdut viața

Se pare că Alec Baldwin a primit un pistol de recuzită care în loc să aibă gloanțe oarbe, era încărcat cu muniție reală.

Când actorul a descărcat arma, atât Halyna Hutchins, cât şi Joel Souza au fost răniţi. Directoarea de imagine a murit după ce a fost împușcată în piept, iar Souza a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce glonțul i-a atins umărul.

Un asistent de regie i-a spus lui Alex Baldwin că-i înmânează un „pistol securizat”. Acesta nu ar fi știu că pistolul conține muniție reală, se precizează în declaraţia poliției din Santa Fe, potrivit Digi24.

Anchetatorii analizează acum circumstanțele în care s-a produs tragedia. Pe lângă declarațiile martorilor, aceștia cercetează atât locul în care a avut loc incidentul, cât și alte obiecte aflate pe platourile de filmare, cum ar fi costumul pătat de sânge al actorului Alec Baldwin, alte arme din recuzită sau camerele video.

Presa internațională a scris că armurierul filmului „Rust” era Hannah Gutierrez-Reed, o tânără în vârstă de 24 de ani despre care se spune că ar fi „fără experiență și novice”.

Potrivit unei surse din cadrul echipei de producție, înainte de tragedie, pe platourile de filmare ar fi existat cel puțin două incidente cu arme descărcate accidental de alți membri ai echipei.

De asemenea, ar fi fost mai multe nemulțumiri cu privirile la condițiile de lucru și măsurile de siguranță, motiv pentru care mai mulți membri ai echipei ar fi demisionat.

Sursă foto: Profimedia


Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter