Exclusiv! Am aflat ce au în frigider cele mai sexy vedete din România. Iată care este alimentul comun!

De Mădălina Manole, pe
Sunt frumoase și apreciate, au un fizic tonifiat și se mândresc cu forme pe care orice femeie și le dorește. Este vorba de Gina Pistol și Adelina Pestrițu, două dintre cele mai sexy vedete din showbizz-ul autohton care ne-au dezvăluit, în exclusivitate, care sunt alimentele nelipsite din frigiderul lor.

Pe lângă sport, pe care-l practică cu regularitate, atât Gina Pistol, cât și Adelina Pestrițu au mare grijă la alimentație și știu că, în mare parte, secretul siluetei lor se află în strânsă legătură și cu ceea ce au în frigider, pentru că cel mai greu de înfrânt sunt poftele culinare. Surprinse la un eveniment monden, cele două dive ne-au deschis, vizual, ușa frigiderului și am observat că iaurtul este alimentul nelipsit, amândouă consumându-l cu regularitate.

Adelina Pestritu: “ Îngrașă-te tu, că eu rămân slabă!”

După ce a experimentat stilul de viață vegetarian, fosta prezentatoare TV Adelina Pestrițu a preferat să se reîntoarcă la meniul complet, rămânând, în continuare, la fel de responsabilă: “Nu-mi lipsesc niciodată din frigider iaurturile, -de preferință consum iaurt grecesc pentru că știu că este mai sănătos, mozzarela, tonul și apa plata. Recunosc că am și niște sucuri nesănătoase, însă le păstrez doar pentru musafiri. Merg pe principiul: ‘Îngrașă-te tu că eu rămân slabă!’” – a povestit Adelina Pestritul pentru Unica.

Citește și – Exclusiv. Adelina Pestrițu a dezvăluit secretul siluetei sale: “Nu țin dietă, dar…”

Gina Pistol: “Încerc să nu scap că vacă în lucerna”

Nici colega sa de breaslă, Gina Pistol, nu se lasă pe cât și-ar dori ademinită de mâncărurile nesănătoase și încearcă, pe cât posibil, să-și țînă în frâu poftele alimentare: “În frigiderul meu există întotdeauna iaurt, – prefer iaurtul cu 2% grăsime, zmeură, afine, fructul pasiunii, ananas, roșii, castraveți și ouă. Eu iubesc mâncarea și sunt foarte pofticioasă, însă încerc să mă abțin. De exemplu, când sunt obosită, îmi cere organismul dulciuri și carbohidrați. Recunosc că mănânc, însă mănânc puțin și încerc să nu scap ca vacă în lucernă.”

Citește șiExclusiv. Adelina Pestrițu dezvăluie secretul tenului său impecabil. Este vorba de o mască naturală

Citește și – Exclusiv. Gina Pistol vorbeşte pentru prima dată despre problemele tenului său

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter