Adelina Pestrițu, anunțul momentului în emisiunea lui Cătălin Măruță: „Este o provocare mare pentru mine”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 05 mai 2023, 09:23

Adelina e… pestriță și în curând devine actriță! Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, influencerița a dezvăluit că va face parte dintr-un proiect profesional provocator. Fosta prezentatoare TV va juca într-un film pentru care intenționeză să se pregătească intens.

Adelina Pestrițu se alătură găștii de actori amatori și se declară nerăbdătoare să ia lecții de actorie.

Adelina Pestrițu va juca într-o comedie

„Urmează un proiect foarte important, o să joc într-un film. Nu sunt actriță, nu știu actorie, dar o să învăț, promit să îmi fac temele. Sunt super onorată că am primit această oportunitate. Este o provocare mare pentru mine, rolul seamănă cu mine cea din realitate. Mă pregătesc intens, o să iau și niste cursuri de actorie, pentru că nu prea știu cu ce se mănâncă. E prima experiență de acest gen.

O să fie o comedie. În curând pot să vă dau mai multe detalii, dar sunt în perioada de pregătire, de mari emoții. Sunt super fericită, pentru că joc alături de prieteni și de oameni pe care îi admir foarte foarte mult”, a spus Adelina Pestrițu, joi, în emisiunea „La Măruță”.

Citește și:  Ce face Adelina Pestrițu de se menține într-o formă fizică de invidiat. „Mănânc burgeri, shaorma, dulciuri, toate prostiile!”

Citește și: Ce a primit Adelina Pestrițu de la fiica ei, Zenaida, în ziua în care a împlinit 36 de ani: „Cel mai frumos cadou”

Citește și:  Cum arată casa în care locuiește Adelina Pestrițu cu familia. „E așa cum visam!” / Foto

Citește și: Speak, despre fosta relație cu Adelina Pestrițu: „Nu s-a terminat cum trebuie între noi”

Adelina Pestrițu ia lecții și de dans sportiv: „Mă simt ca un copac mergător”

Tot în cadrul emisiunii, vedeta a dezvăluit și faptul că s-a apucat de dans sportiv.

„Îmi doresc foarte mult să învăț dans sportiv, iar cursurile de care m-am apucat acum implică dansul sportiv și asta e diferit. Mă simt ca un copac mergător. Soțul nu participă la asemenea cursuri, e pentru dorința mea de a ma perfecționa în acest domeniu.

Îmi place foarte mult, e ceva diferit și îmi place că îl am instructor pe Boantă (n.r. Bogdan Boantă) care e super profesionist. Mă fascinează și când o să am un dans care o să se lege cap-coadă vin la televizor. Încă mă împiedic, în stadiul ăsta nu pot să vin”, a spus Adelina, la Pro TV.

„Zeni este cea mai bună prietenă a mea”

Întrebată cum se înțelege cu fiica ei, Zenaida, Adelina Pestrițu a dezvăluit că sunt cele mai bune prietene. Mândră de cea mică, vedeta a declarat că a renunțat la ideea de a o ține ascunsă de ochii fanilor. După o perioadă de mai bine de doi ani în care nu a publicat imagini cu fetița, Adelina a povestit că, în urma unei discuții avute cu soțul ei, Virgil Șteblea, a decis să o readucă pe cea mică în atenția publică, dar cu măsură.

„Ne înțelegem foarte bine, este cea mai bună orietenă a mea la modul serios. Vorbesc de toate cu ea. Seara, înainte de culcare, povestim de toate, are o personalitate foarte puternică”, a dezvăluit Adelina.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter