Adina Alberts dezvăluie secretul cu care își menține silueta la 53 de ani. „Este o minune a naturii”. La ce alimente a renunțat / Exclusiv

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Luni, 30 ianuarie 2023, 12:28

Are un corp frumos sculptat și pare că nu a avut niciodată probleme cu kilogramele. Adina Alberts a dezvăluit pentru UNICA.RO câteva dintre secretele care o ajută să se mențină în formă și care sunt la îndemâna oricui.

Adina Alberts (53 ani) mizează pe legume, nu pe carne, și pe sport. Ba chiar are și un aliat surpriză. În general, are convingerea că trebuie să ne cunoaștem foarte bine organismul pentru a adopta un regim de viață potrivit pentru noi. Și dacă el vrea o masă sau două trebuie să respectăm asta.

Cum își menține Adina Alberts silueta: „Sunt adepta echilibrului în toate”

“Sunt adepta echilibrului în toate. Și sunt atentă la semnalele pe care organismul mi le dă.  Dacă el nu mai vrea îmbuibare, eu nu îl voi forța numai pentru că așa zic unii specialiști. Dacă aș mânca trei mese pe zi și două gustări, cred că aș avea o tonă și aș muri de scârbă față de propria-mi persoană. Cel mai mare specialist pentru mine este organismul meu. Și dacă el vrea o masă pe zi sau o masă la două zile, uneori, eu atât îi voi da. Clar! Și fiecare dintre noi ar trebui să învățăm să ne cunoaștem. Să interpretăm corect semnele pe care ni le da trupul, și să acționăm în consecință. Atât de simplu este totul.

Și chiar dacă specialitatea mea este chirurgia plastică sau tocmai de aceea, și am o carieră de 20 de ani în medicină estetică, vă spun cu mâna pe inimă că cel mai bun tratament al feței este peelingul cu prosospul umezit în apă caldă, urmat de un ser hrănitor de calitate. Și curățenia pielii”, spune Adina Alberts pentru UNICA.RO.  

Tinde să devină lacto- vegetariană

 Soția lui Viorel Cataramă evită grăsimile și a redus foarte mult carnea din meniu, iar dulciuri consumă doar de două ori pe săptămână. Ba mai mult, Adina Alberts nu se desparte de ceaiul de cimbrișor.

“Mănânc puțin, din ce în ce mai puțin. Beau apă dar nu exagerez. Cam un litru de apă pe zi în lunile de iarnă. Vara mai mult. În fiecare dimineață, pe stomacul gol, beau două pahare de apă de la robinet, filtrată. Fac mult sport. Sunt chiar dependentă de sport. Fac masaje corporale cu uleuri diverse.

„Am un secret pe care îl voi dezvălui acum. De când l-am descoperit, nu am mai avut nevoie de medicamente”

Mănânc mereu bio sau cel puțin asta încerc să fac. Nu există masă fără salată sau legume de tot felul. Evit grăsimile, pentru că nu le mai pot tolera. Am redus foarte mult aportul de carne. Cred că sunt pregătită să devin lacto-vegetariană. Iar dulciuri consum de maxim două ori pe săptămână. Și am un secret pe care îl voi dezvălui acum, este vorba de ceaiul de cimbrișor care este nelipsit din viață mea. Este o minune a naturii. De când l-am descoperit, nu am mai avut nevoie de medicamente care să mă ajute cu digestia, de genul săruri biliare sau enzime digestive. Nu mai am senzația de “gură amară” dimineața. Plus alte suplimente alimentare obținute din plante verzi”, mai spune Adina Alberts.

Foto: arhivă personală, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter