Adevărul a ieșit la iveală: de ce nu o mai expune Adelina Pestrițu pe fiica ei în online

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Vineri, 27 august 2021, 13:59

Adelina Pestrițu nu este doar una dintre cele mai mari personalități din online-ul românesc – ea este și soție și mamă, implicându-se intens în fiecare rol pe care îl are.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au împreună o fetiță minunată, pe nume Zenaida. Dacă înainte fanii Adelinei o puteau vedea pe cea mică destul de des pe Instagram, lucrurile s-au schimbat. Cei doi părinți au hotărât de comun să nu o mai expună pe micuță în social media. Dar ce i-a făcut să ia această decizie? Adelina ne-a spus chiar ea într-un interviu exclusiv oferit pentru revista Unica de septembrie, pe a cărei copertă și apare.

„Nașterea micuței a fost un motiv de bucurie nemărginită și m-am exteriorizat cum am știut eu mai bine”, a povestit ea. „Ca orice mamă, îmi doream să mă mândresc cu copilul meu nu doar în viața reală, dar și acolo unde eu îmi petrec mult timp, pe Instagram. Și am făcut-o atât cât am simțit. A venit un moment în care am analizat ce se întâmplă pe internet și mi-am dat seama că e mai important să îmi protejez copilul și să îi ofer șansa să aleagă dacă își dorește o viață publică sau nu. Am luat alături de Virgil decizia de a nu o mai expune, iar de atunci suntem mult mai liniștiți”.

Citește și: Revista Unica de septembrie este la chioșcuri! Adelina Pestrițu, regina online-ului, pe copertă

Citește și: EXCLUSIV. Adelina Pestrițu a dezvăluit totul! De ce merge vedeta la psiholog

Citește și: Când începe sezonul 4 Asia Express. Va avea cinci ediții consecutive

Citește și: Andreea Marin, despre asemănarea dintre ea și Lavinia Pîrva: „Eu nu văd lucrul acesta”

Adelina spune că intimitatea este „unul dintre cele mai de preț lucruri pe care le poți avea în vremurile noastre”, subliniind că Zenaida ar putea să nu fie de acord cu expunerea ei în social media atunci când va crește: „Am realizat că este prea mică și s-ar putea ca atunci când va mai crește să nu fie de acord cu postările pe care le-am făcut în ceea ce o privește. Fiecare om, fie că este sau nu copil, are dreptul la intimitate. Iar noi, ca părinți, suntem obligați să i-o oferim. Atât cât se poate și ține de noi. Dacă pe viitor lucrurile vor sta altfel, vom face cum simțim. Momentan suntem împăcați cu această decizie”.

Când am întrebat-o cum ar reacționa dacă cea mică va alege o carieră în social media când va crește, ea a spus:„Pentru noi e important ca Zeny să fie fericită, iar noi nu ne vom opune, indiferent ce va alege să facă. Pentru un copil este extrem de important să primească din partea părinților susținerea și dragostea de care are nevoie, ca să aibă încredere în el. Așa vom face și noi. O vom susține și o vom ajuta cu toate resursele pe care le vom avea la dispoziție”.

Revista Unica de septembrie se găsește din 25 AUGUST la punctele stradale de difuzare a presei, în lanțurile Metro și în rețeaua Inmedio.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter