Adam Sandler a apărut neinvitat la o nuntă, îmbrăcat în tricou și pantaloni scurți FOTO

De Oana Savin, pe
Actorul Adam Sandler a apărut pe neașteptate la o ședință foto realizată la nunta unui cuplu din Montreal. Iar vedeta arăta de parcă se îndrepta la un meci de baschet.

Însă mireasa și mirele au fost de-a dreptul încântați de apariția comediantului și nu le-a păsat câtuși de puțin de ținuta lui ce consta într-un tricou și o pereche de pantaloni scurți.

După ce mireasa i-a atras atenția, Sandler a acaparat ședința foto pentru a le ura „toate cele bune” și a devenit astfel un invitat mai mult ca binevenit la acea ședință foto.

I-am spus că suntem mari fani, că îi iubim munca și că i-am văzut toate filmele. La care el a răspuns <>”, a povestit mirele.

Atunci, fotografa s-a pus pe treabă și a făcut o serie de poze pe care mai apoi le-a postat pe Instagram, cu acordul mirilor, bineînțeles.

Mirii, Kevin și Alex, chiar l-au invitat pe Adam Sandler la ceremonie, însă acesta, care se află în oraș pentur filmările unei noi comedii, a refuzat politicos, relatează BBC News.

Și-a făcut timp să facă câteva poze cu noi și să petrecem câteva momente împreună. A făcut ca nunta și fotografiile noastre să fie mult mai frumoase”, a mai afirmat Kevin.

Citește și: Beyonce și Jay-Z, incident în timpul unui concert. Ce s-a întâmplat cu artiștii

Citește și: Chris Pratt și fiica lui Arnold Schwarzenegger, cel mai nou cuplu de la Hollywood

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter