Cel mai așteptat film al anului intră pe Netflix, la sfârșitul lunii martie. E de neratat! / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 09 martie 2023, 14:28

Cel mai așteptat film al acestui an va avea premiera pe Netflix la sfârșitul lunii martie. Jennifer Aniston și Adam Sandler sunt pregătiți să aducă din nou misterul, aventura și comedia în casele românilor, în pelicula „Murder Mistery”.

Unii dintre cei mai iubiți actori de la Hollywood revin în forță cu cea de a doua parte a filmului „Vacanță Criminală” (Murder Mistery).

„Murder Mistery 2”, cel mai așteptat film al anului vine pe Netflix la sfârșitul lunii martie

„Murder Mistery 2” îi readuce împreună pe Jennifer Aniston și Adam Sandler, care au format cel mai simpatic și apreciat cuplu de pe Netflix.

Cel mai așteptat film al anului intră pe Netflix, la sfârșitul lunii martie. E de neratat! / Video

Astfel, platforma de streaming își îmbunătățește portofoliul luna aceasta cu unul dintre cele mai așteptate filme ale anului. „Murder Mistery 2” va avea premiera pe data de 31 martie.

La patru ani după ce au rezolvat primul lor caz de crimă, Nick și Audrey Spitz (Adam Sandler, Jennifer Aniston) sunt detectivi cu normă întreagă și încearcă să-și consacre agenția de detectivi particulari. Cuplul este invitat la nunta unui prieten maharajah (Adeel Akhtar), care are loc pe o insulă.

Dar problemele se țin scai de familia Spitz când mirele este răpit imediat după începerea festivităților, transformându-i în suspecți pe toți stimabilii invitați, membri ai familiei și chiar pe mireasă.

În Murder Mystery 2, Nick și Audrey Spitz se trezesc implicați într-un caz cu miză mare, care le oferă în sfârșit tot ce au visat: o șansă ca agenția lor de detectivi să devină cunoscută și… o vacanță mult-așteptată la Paris.

Filmul este regizat de Jeremy Garelick și îi are în distribuție pe Mark Strong, Mélanie Laurent, Jodie Turner-Smith, Kuhoo Verma, John Kani și Dany Boon.

Citește și: Chris Rock, show pe Netflix, despre palma primită de la Will Smith, la premiile Oscar 2022: „A spus tot ce avea de spus”

Citește și: Top 10 cele mai urmărite filme pe Netflix. Surpriza de pe primul loc. Milioane de oameni l-au văzut deja

Citește și: Show-ul de modă care face furori pe Netflix. Nume mari din lumea celebrităților fac parte din juriu

Citește și: Ce filme și seriale poți să vezi pe Netflix în martie 2023

Filme ce pot fi urmărite pe platformă luna aceasta

Netflix lansează luna aceasta alte câteva filme pe care telespectatorii le așteaptă cu sufletul la gură. Unul dintre acestea este „Luther: Apus de soare”.

În Luther: Apus de soare, o continuare epică sub formă de lungmetraj a serialului premiat, un îngrozitor criminal în serie terorizează Londra în timp ce genialul detectiv John Luther (Idris Elba), acum căzut în dizgrație, se află în spatele gratiilor. Urmărit de eșecul încercării de a-l prinde pe psihopatul cibernetic care îl tot provoacă, Luther decide să evadeze din închisoare pentru a-și încheia misiunea cu orice preț. Filmul îi mai are în distribuție pe Cynthia Erivo, Andy Serkis și Dermot Crowley, care revine în rolul lui Martin Schenk.

Zgomot (Noise) este de asemenea un film care îi va ține cu sufletul la gură pe utilizatorii Netflix. Pelicula are premiera pe 17 martie.

Filmul spune povestea lui Matt, un influencer, aflat în postura de tânăr părinte al nou-născutului Julius. Matt descoperă un secret întunecat din trecutul îngrozitorului său tată și începe o investigație amănunțită, care deschide o cutie a Pandorei plină de secrete și dezvăluie mai multe drame de familie decât se anticipa. Soția lui Matt, Liv, este profund îngrijorată și va face tot ce-i stă în putință pentru a nu-l pierde, dar oare nu este prea târziu?

Sursă foto: Netflix

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter