Tot ce trebuie să știi despre „Murder Mystery 2”, cel mai urmărit film de pe Netflix. Detalii din spatele camerelor de filmat

De Oana Savin, pe

„Murder Mystery 2” este filmul cel mai urmărit în această săptămână pe Netflix. Și nu este de mirare, ținând cont că misterul și comedia fac casă bună împreună, mai ales când îi aduc în același loc pe Jennifer Aniston și Adam Sandler.

Filmul este de neratat, ținând cont că cei doi reușesc din nou să intre în tot felul de situații amuzante, care vor aduce zâmbetul pe buzele telespectatorilor timp de o oră și jumătate.

Murder Mystery 2, cel mai urmărit film de pe Netflix

Lansat vineri pe platforma de streaming, Murder Mystery 2 a urcat rapid pe primul loc al celor mai urmărite filme de pe Netflix.

La patru ani după ce au rezolvat primul lor caz de crimă, Nick și Audrey Spitz (Adam Sandler, Jennifer Aniston) sunt detectivi cu normă întreagă și încearcă să-și consacre agenția de detectivi particulari.

Cuplul este invitat la nunta unui prieten maharajah (Adeel Akhtar) pe insula acestuia. Dar problemele se țin scai de cuplul Spitz când mirele este răpit imediat după începerea festivităților, transformându-i în suspecți pe toți stimabilii invitați, membri ai familiei și chiar pe mireasă.

Citește și: Filmul românesc de pe Netflix care a creat discuții aprinse. E pe primul loc la câteva zile de la lansare

În VACANȚĂ CRIMINALĂ 2, Nick și Audrey Spitz se trezesc implicați într-un caz cu miză mare, care le oferă în sfârșit tot ce au visat: o șansă ca agenția lor de detectivi să devină cunoscută și… o vacanță mult-așteptată la Paris.

Locul doi al topului celor mai urmărite filme este ocupat de „Kill Boksoon”.

Podiumul este completat de prima parte a filmului „Murder Mystery” (Vacanță criminală).

Citește și: Ce filme și seriale apar pe Netflix în luna aprilie. „The Last Kingdom”, pelicula pe care nu vrei să o ratezi

Detalii din spatele camerelor de filmat ale Murder Mystery 2

Regizorul Jeremy Garelick a dorit să se asigure că filmul va reuși să surprindă farmecul cartierelor pariziene și să nu se concentreze doar asupra monumentelor faimoase ale orașului. Astfel, pentru o scenă crucială care începe la Arcul de Triumf și se încheie într-un cartier rezidențial, Garelick, regizorul echipei secunde, Spiro Razatos (Furios și iute 9, Venom), și scenograful Perry Andelin Blake (Marea încercare, Cealaltă Missy) au ales o piațetă din La Butte aux Cailles, din arondismentul 13 al Parisului pentru a construi un restaurant pe care un cascador să-l poată distruge intrând în viteză în el cu o mașină.

Citește și: Serialul Netflix așteptat de întreaga lume. Când va avea premiera Queen Charlotte / Video

Blake și echipa sa au construit restaurantul în 3 săptămâni. Construcția a fost atât de realistă, încât localnicii au crezut că în cartierul lor a apărut un nou restaurant. 

În semn de pace, cei care s-au ocupat de producție au organizat o petrecere pentru localnici în fața restaurantului, la care au oferit produse de patiserie și cafea oricui a dorit să se oprească acolo.

Razatos, Perry și echipa de cascadori au reușit să finalizeze scena cu accidentul dintr-o singură dublă

Ultimele niveluri ale Turneului Eiffel, reconstruite în studio

Pentru scenele de luptă cu Aniston, Sandler și Strong din vârful Turnului Eiffel, a fost nevoie de 10 filmări de noapte consecutive. Dar pentru că era în toiul iernii, a fost construită la scară o replică a ultimelor niveluri ale turnului într-un studio pentru ca participanții la filmări să nu înghețe de frig.

Replica, poreclită cu drag „Bestia”, a fost construită din oțel furnizat de un producător francez. Peste oțel au fost apoi aplicate mai multe straturi de vopsea, iar structura a fost echipată cu utilaje și cabluri vechi pentru a arăta cât mai asemănător posibil cu turnul vechi de 136 de ani.

Citește și: Producătorii serialului Netflix „The Crown” crează noi controverse. Scenele cu decesul Prințesei Diana „vor supăra Familia Regală”

Bestia a fost construită de o echipă imensă de lucrători în oțel, care au muncit peste 3 luni pentru a o finaliza.

Și pentru restaurantul Jules Verne, mândru deținător de stele Michelin, a fost construită o replică într-un studio, dar aceasta a fost puțin mai mare pentru a putea filma toate cascadoriile din ultimele scene. Decoratorii au cumpărat toate obiectele, de la scaune la fețele de masă folosite în restaurantul real, pentru ca totul să pară cât mai aproape de realitate.

Rochia purtată de Jennifer Aniston, creată de un celebru designer indian

Pentru scenele cu nunta, designerul de costume Debra McGuire (The Morning Show, Jocul de-a detectivii) a comandat costumele personajelor principale direct din India. Acestea sunt toate realizate manual.

Rochia cu mărgele lucrată manual a lui Aniston a fost creată de faimosul designer de modă Manish Malhotra.

Pentru că miresele indiene poartă în mod tradițional roșu la nunți, pentru rochia lui Aniston a fost ales intenționat albul pentru a distinge personajul ei și al lui Sandler de restul invitaților la nuntă, care sunt îmbrăcați în nuanțe de roșu (de partea miresei) și de mov (de partea mirelui).

Pentru costumele sutelor de actori, figuranți și dansatori de la nuntă, McGuire a apelat la Sakshi Dosaj, proprietara companiei Dream Collections din Los Angeles, care are o fabrică în Mumbai. Procesul a fost atât de colaborativ și de încântător, încât Dosaj i-a invitat pe McGuire și echipa ei la ceremonia de căsătorie tradițională indiană a fiului ei la trei săptămâni după ce s-au cunoscut.

În scena în care intră în restaurantul Jules Verne, Aniston este îmbrăcată într-o haină albă de la The Row și o rochie Yves Saint Laurent. În scena de la Podul Artelor, Aniston poartă Yves Saint Laurent din cap până-n picioare.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini din timpul filmărilor la Murder Mystery 2

Sursă foto: Netflix

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter