Actrița Jennifer Dumitrașcu a spus ce facultate își dorește să urmeze

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 27 mai 2021, 17:01

Din 2008 până în 2009, Jennifer Dumitrașcu (19 ani) a jucat rolul Carinei în serialul TV românesc Îngerașii. Producția a căror protagoniști au fost actorii Adela Popescu (34 de ani) și Ioan Isaiu (51 de ani) a înregistrat, la vremea aceea, audiențe-record.

Actrița Jennifer Dumitrașcu a spus ce facultate își dorește să urmeze

Invitată în platoul emisiunii La Măruță, Jennifer, care este în ultimul an de liceu, a dezvăluit ce facultăți, da, la plural!, își dorește să urmeze. „M-am decis să urmez facultatea de Psihologie.

Chiar dacă nu este întocmai în domeniul artistic, eu consider că se îmbină foarte tare. Cred că altă facultate nu mi s-ar potrivi mai bine. (…) Eu cred că o să mă ajute foarte mult să gestionez situațiile [în general]. Chiar dacă sunt deschisă, sunt o persoană care se sensibilizează foarte ușor.

Nostalgia e în primul plan la mine. Sunt foarte nostalgică. O să dau și la Teatru în paralel. Dau și la Teatru pentru că sunt angajată la Teatrul Muzical Ambasadorii și nu am să las asta [cariera artistică] deoparte niciodată. O să fie greu, dar eu zic că, în momentul în care îți dorești ceva, trebuie să reușești”, a declarat Jennifer.

Jennifer și iubitul ei au sărit cu parașuta

Întrebată de Măruță „cum stă cu dragostea”, Jennifer a completat: „Ți-am spus la început că m-ai întrebat același lucru și acum 4 ani. Eram mult mai mică. O să-ți dau același răspuns: «Se uită tata la televizor!». Exact același răspuns. Dacă vin peste 4 ani și mă întrebi același lucru, exact același răspuns o să ți-l dau”.

În toamna anului trecut, alături de iubitul ei, Jennifer a sărit cu parașuta. „Știam despre mine că am un grad de nebunie în ceea ce privește experiența asta, dar el a întrecut orice așteptare! AM FĂCUT-O! haha”, a scris artista pe Instagram.

Citește și:

Fiica Ginei Chirilă și a lui Bogdan Vlădău a împlinit un an. Ce frumoasă este Katia

Emmy Rossum a devenit mamă pentru prima oară! Actrița a ținut sarcina secretă până la naștere

Olimpia Melinte, despre nașterea fiului ei: „Tot ce-mi doream să știu era că am un bebeluș sănătos”

Jennifer a revenit în atenția publicului cu prima ei piesă, Numai tu. Videoclipul melodiei s-a lansat joi, 13 mai 2021. „Este o piesă tare dragă mie, sper să vă placă, să vă regăsiți în ea și să vă bucurați de ea la fel de tare cum o fac și eu”, a scris solista în mediul online.

Pentru moment, tânără pare să se dedice unei cariere muzicale, lăsând actoria într-un plan secund. Jennifer mai are o piesă, Bye Bye, lansată pe 10 martie 2020. Fotografii recente cu Jennifer Dumitrașcu găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

La scurt timp după încheierea filmărilor pentru Îngerașii, pentru Jennifer a urmat un alt rol, de data aceasta în telenovela Aniela. De atunci, adolescenta nu a mai apărut în seriale, însă a continuat să cânte în cadrul Operei pentru Copii din București. Totodată, Jennifer a fost prezentă pe scena Teatrului Stela Popescu.

Jennifer a înregistrat și voci pentru mai multe filme de animație printre care s-au numărat În căutarea lui Dory (2016), Cartea Junglei (2016) sau Întors pe dos (2015).

Jennifer este pasionată de actorie, muzică și dans și a mai avut în trecut apariții ca artistă solo sau membră a corului Contrapunct în emisiuni precum Happy Hour sau În al 9-lea cer. A mai participat la Vocea României Junior și în numeroase alte festivaluri pentru copii.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter